“IDUN Minerals puderfoundation blev min lifesaver”

“IDUN Minerals puderfoundation blev min lifesaver”

Joanna Fingal är IDUN Minerals nya ambassadör och ansikte utåt, läs om hennes IDUN-resa sen tidiga tonåren, och om vilka som är hennes favoritprodukter från skönhetsmärket. Skönhet - 18

I samarbete med IDUN Minerals

Den bästa platsen att vända sig till för hjälp mot alla våra diverse åkommor och fåfängor har alltid varit den trygga, omhändertagande famn som är apoteket. Det finns nog ingen bättre kvalitetsstämpel än den utfärdad av apoteket med dess hårda krav på rena, vårdande och milda ingredienser. Förutom deras egna produkter är det inte alltför många varumärken som kvalar in på apotekshyllan. Det svenska skönhetsmärket IDUN Minerals grundades på den internationella kvinnodagen 2011. Produkterna är utvecklade i Sverige tillsammans med svenska forskare och hudspecialister för att skapa den helt unika sammansättningen av skyddande och vårdande ingredienser som passar även den allra känsligaste huden. Som ett bevis på dess kvalitet säljs IDUN Minerals exklusivt på apotek i Sverige.Joanna Fingal är under hösten och vintern ambassadör och ansiktet utåt för IDUN minerals. Hon har länge använt makeupen från skönhetsmärket då hon haft en känslig hud som krävt produkter med milda och rena ingredienser.

“Min IDUN-historia började faktiskt redan i tidiga tonåren. Jag minns att jag börjat få den där inte fullt så efterlängtade tonårs-aknen och med den kom vägran att använda dåliga produkter som gjorde situationen värre. Men jag ville heller inte sluta använda smink, och täckning framförallt. Därför blev IDUNs neutrala, veganska puderfoundation min lifesaver efterföljande år, och är faktiskt en produkt som följer med mig än idag. Det bästa med IDUN Minerals är att produkterna är så himla snälla mot hyn, huden får andas och inga konstiga substanser läggs på ansiktet.”

“För mig känns det jätteroligt och självklart att det är jag som ska vara ambassadör och samarbeta tillsammans med IDUN Minerals de kommande månaderna. IDUN har verkligen varit en stor del av min tonårs-uppväxt och är en produktserie med smink och hudvård som jag till 110% kan stå för. Det är ingen makeup-nyhet som jag nyligen upptäckt, utan produkter jag använt länge och verkligen vill tipsa andra i min närhet om!”

“En utav mina absoluta favoriter i IDUNs sortiment genom tiderna är highlightern ”Tilda”, som ger den där perfekt skimrande lystern!” - Joanna FingalNu i veckan lanserar IDUN Minerals en helt ny serie hudvårdsprodukter bestående av åtta produkter som i tre steg utgör en komplett hudvårdsrutin. Hudvårdsserien innehåller bland annat ingredienser från äpple, vitaminer och mineraler som balanserar huden och förbereder den för makeup. Hudvårdsserien är precis som makeupen från IDUN Minerals framtagen för att passa känslig hud och innehåller därför bara milda, men effektiva ingredienser. Under hösten kommer vi kunna följa Joannas hudvårdsresa med IDUN Minerals nya serie, men är du redan nu nyfiken på att läsa mer om den, så kan du spana in produkterna HÄR!

Läs mer om Joannas samarbete med IDUN Minerals, om hennes personliga makeup- favoriter i deras sortiment och hur hon använder dem HÄR!


Skribent
Redaktionen