AdvertisementIdag lanserer NA-KD sitt beauty brand - NKD/BTY

Idag lanserer NA-KD sitt beauty brand - NKD/BTY

Endelig er dagen her – NA-KD lanserer sitt egen skjønnhetsmerke. Produktene er produsert med tanke på å fremheve naturlige skjønnhet, fremfor perfeksjon. Klikk deg innom for å se produktene. Beauty - 2

I sammarbeid med NA-KD.NKD / BTY, produktene som setter søkelys på å fremheve naturlig skjønnhet, er nå tilgjengelige på na-kd.com. I dag ekspanderer NA-KD sitt sortiment gjennom å lansere sitt eget skjønnhetsmerke NKD/BTY som hyller individualisme fremfor perfeksjon. Konseptet bakom NKD/BTY er at skjønnhet handler om så mye mer enn å se bra ut, det handler om å føle seg komfortabel med hvem man er. Den første kolleksjonen består av makeup-produkter som er enkle å anvende, men kan også lett brukes for å oppnå en mer festlig look.


I kolleksjonen vil du finne en øyenskyggepalett som består av ti ulike nyanser, hvor seks av de er matte og de resterende fire er skimrende metallfarget. De nøytrale nyansene kan anvendes hver for seg eller kombineres.


Med NKD/BTY øyenbrynsgelen kan du lett forme øyenbrynene og gi dem farge for en naturlig look. Den finnes i fire ulike nyanser: Blonde, Brown, Medium Brown og Dark Brown. Øyenbrynspennen kan brukes til å markere og fylle inn brynene. Den triangelformede tuppen gjør øyenbrynspennen svært funksjonell. Finnes i fire nyanser: Blonde, Brown, Medium Brown og Dark Brown.


Hvem har vell ikke ventet på en vannsikker, flytende eyeliner som ikke smuldrer og i varer hele dagen? Den er dessuten lett å applikere og tørker svært raskt. Ett absolutt must i sminkepungen.


NKD/BTY kommer også med flytende leppestifter i syv ulike farger, med tilhørende leppeblyant. Leppestiftene gir maksimal dekkevne, er lett å applikere og resultatet er en silkemyk og matt finish. Leppestiftene er meget pigmenterte og inneholder E-vitamin for å beskytte leppene dine. Leppeblyanten holder leppestiften på plass, gir en langvarig farge og kan også brukes alene.


NKD/BTY contour- og highlightkit gir ansiktet en helhetlig glød. De myke contour-nyansene fremhever dine fineste trekk og highligtheren gir deg den ekstra gløden. Kittet finnes i to ulike sett: Light/medium og Medium/Dark. Du ønsker ikke å være foruten! Bronzeren kommer i både en matt og en mer skimrende utgave. Den gir en vakker glød og solkysset look, med en formula som kan applikeres i lag for å tilpasse de skiftende årstidene.

Klikk nå innom NKD/BTY for å være sikker på at du får tak i disse fantastiske produktene som vil framheve din naturlige skjønnhet! Happy shopping!