Ida voitti #Nouw30DayChallengin

Ida voitti #Nouw30DayChallengin

Erittäin onnentäyteisen puhelinsoiton jälkeen, jossa kerroimme Idalle hänen voitostaan, onnistuimme myös ujuttamaan tälle muutaman kysymyksen pienen haastattelun muodossa. Kysyimme hänen parhaat vinkkinsä bloggaus motivaatioon ja mitä hän odottaa eniten tulevalta matkaltaan Pariisiin. Other -

Paljon onnea Ida! Miten reagoit kun kuulit että olit voittanut tämän vuoden #Nouw30DayChallengin?

Kiitos niin paljon! Olin ajamassa kotiin tapaamisesta kun sain soiton Lineltä joka kertoi että olin haasteen voittaja. Koitin todella kovaa pitää itseni kurissa sillä olin ratin takana, mutta minun täytyi pysähtyä ja antaa jännitykseni ja intoni purkautua. Tärisin kauttaaltaan ja olen niin kiitollinen että juuri minun blogini valittiin niin monien upeiden bloggaajien joukosta.

Bloggaaminen joka päivä kolmenkymmenen päivän ajan on ehdottomasti haaste! Miten löysit inspiraatiota uuden postauksen lataamiseen joka ikinen päivä?

Mikä inspiroi minua tämän ajanjakson läpi olivat ehdottomasti lukijani. En halunnut tuottaa heille pettymystä, sillä olin kertonut heille osallistuvani haasteeseen ja lataavani uuden postauksen joka päivä kolmenkymmenen päivän ajan. Huomasin saavani enemmän ja enemmän lukijoita, sekin motivoi minua jatkamaan. Jonkin ajan jälkeen siitä tuli osa päivittäistä rutiiniani.

Onko sinulla mitään erityistä postausta joka sai enemmän huomiota kuin muut haasteen aikana?

Postaukset jotka saivat eniten huomiota olivat kirjoittamani henkilökohtaiset postaukset, niiden joukossa "viisi asiaa joita et tiennyt minusta". En ole koskaan jakanut kovin henkilökohtaisia juttuja blogissani, mutta haastoin itseni olemaan avoimempi #Nouw30DayChallengin aikana. Sain mahtavaa palautetta henkilökohtaisista postauksistani, arvostan sitä todella paljon.


Olet voittanut inspiroivan matkan Pariisiin. Mitä tahtoisit tehdä ollessasi sielä?

Pariisi on lempikaupunkini, enkä malta odottaa että pääsen näkemään uusia puolia siitä. Tällä kertaa tahdon tutkiskella ravintoloita ja löytää ne ruokakokemukset joita ei voi unohtaa. Tahdon käydä upeassa Louvressa, syödä lempi kakkuani "Ispahania" Laduréessa, ja näyttää Pariisin parhaat puolet sille henkilölle jonka otan matkalle mukaan. Ranskalainen aamiainen pienessä kahvilassa, ikonisissa kaupoissa vierailu, konsertin kuuntelu Notre-Damessa ja myöhäisten iltojen baarista baariin siirtyminen ovat joitakin asioista joita odotan innolla tekeväni Pariisissa.

Viimeisenä, mitkä ovat suunnitelmasi blogillesi tulevaisuudessa?

Tahdon säilyttää nämä hyvät rutiinit jotka olen oppinut ja tavoitteenani on jatkossa päivittää blogiani 3-4 kertaa viikossa laadukkaalla sisällöllä. Tulen jakamaan henkilökohtaisia neuvoja, lempi kauneustuotteistani lempi sovelluksiini puhelimessani. Ja tottakai tahdon jakaa myös paljon matkoistani ja kokemuksistani.

Voit lukea Idan blogia tästä: nouw.com/idaangvik

Writer
Redaktionen