Ida tog hem förstavinsten i #Nouw30DayChallenge

Efter ett glädjefyllt telefonsamtal med vår vinnare passade vi på att hålla en kort intervju. Vi fick höra om Idas bästa tips för att hålla bloggmotivationen uppe, vilka inlägg läsarna gillar bäst och vad hon ser fram emot mest inför sin vinnarresa till underbara Paris. Profile - 36

Hej Ida! Ett stort grattis! Du har just tagit hem förstavinsten i hela #Nouw30DayChallenge - hur reagerade du när du fick reda på att du vunnit?
Tusen, tusen tack! Jag satt i bilen efter ett möte då jag fick ett samtal från Line, som berättade att jag vunnit hela tävlingen. Jag försökte att kontrollera mig så gott jag kunde då jag satt bakom ratten, men jag var tvungen att svänga av vägen för att släppa loss. Jag blev helt skakig i kroppen och är så otroligt tacksam över att mina inlägg har blivit uppmärksammade bland alla andra fantastiska bloggare.

Att blogga varje dag i trettio dagar i rad är ju milt sagt en utmaning! Hur hittade du inspiration för att blogga varje dag?
Det som inspirerade mig genom hela tävlingen var mina läsare. Jag kände att jag inte kunde svika dem så jag lovat att jag skulle blogga varje dag i 30 dagar. Det gjorde även att jag fick fler och fler återkommande besökare, vilket motiverade mig till att fortsätta. Efter ett tag blev det en del av min dagliga rutin att blogga.

Har du något specifikt inlägg som du fick extra bra respons på under tävlingens gång?
De inläggen jag fick mest respons på var de personliga inläggen jag skrev, bland annat “fem saker du inte visste om mig”. Jag har aldrig varit så öppen på bloggen innan, men jag utmanade mig själv under #nouw30daychallenge och ville vara mer personlig. Det blev väl mottaget, något jag sätter ett stort pris på.Vad ser du mest fram emot med att få åka på inspirationsresa till Paris?
Paris är min absoluta favoritstad och det gör mig så glad att jag ska få upptäcka staden mer. Denna gången ska jag verkligen läsa på om olika restauranger i staden och se om jag kan få en matupplevelse jag sent ska glömma. Jag ska besöka den fantastiska Louvren, äta min favoritkaka "Ispahan" hos Ladurée och visa allt som den bästa staden har att erbjuda för mitt resesällskap. Fransk frukost på café, se utsikten över Sacré-Cæur, besöka ikoniska butiker, uppleva en konsert i Notre-Dame och sena kvällar från bar till bar - det är bara några av alla de saker jag ser fram emot att göra i Paris.

Slutligen, vad har du för planer för bloggen i framtiden?
I framtiden ska jag försöka fortsätta med de rutiner jag har skapat, och om det inte blir ett blogginlägg per dag, så har jag satt som mål att lägga upp 3-4 kvalitétsinlägg i veckan. Där ska det vara bra tips, med allt från mina bästa skönhetsprodukter till favoritappar i mobilen. Och självklart, massvis med resor och upplevelser.Här kan du läsa Idas blogg: nouw.com/idaangvik


Skribent
Redaktionen