"Iän ei pitäisi olla bloggaamisen este"

Viikon bloggaajamme Mea Pesonen Vaasasta on elävä todiste siitä, että blogata voivat muutkin kuin parikymppiset. Nuorekkaan tyylin omaava Mea omaa nahkahousut vaatekaappinsa kulmakiveksi, eikä pelkää kokeilla uusia trendejä! Profile -


Kerro meille vähän itsestäsi, kuka olet ja mistä tulet?

Olen Mea, 37 vuotias kahden pojan äiti ja vaimo Vaasasta.

Mikä on parasta bloggaamisessa ja kauanko olet nyt blogannut?
Olen blogannut nyt reilut neljä vuotta. Bloggaamisessa parasta on se, kun saa toteuttaa ja purkaa omaa intohimoaan johonkin. Blogi on mulle terapiaa, sillä erityislapsen äitinä elämäni on aika hetkistä, ja välillä todella rankkaa ja uuvuttavaa. Blogi on vastapaino arkeeni, sillä muoti ja tyyli ovat aina olleet lähellä sydäntäni sekä suurin intohimoni, joten blogin myötä pääsen toteuttamaan suurinta intohimoani.

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? Bloggaatko yhä?
Viiden vuoden päästä olenkin jo täysi-ikäisen lapsen äiti. Joten ehkä elämä on senkin myötä paljon muuttunut. Kyllä mä uskon, että bloggaan silloinkin, sen verran polttava ote on tyyliin ja vaatteisiin ja on ollut läpi elämäni, joten tuskin se mihinkään muuttuu. Iän ei pitäisi olla bloggaamisen este, vaikka moni kuvitteleekin että se on vain parikymppisten juttu.


Mikä on pahin tyylimokasi?

No jos tämä ei ole pahin niin ehkä hassuin, nimittäin tein vanhoista sukista itselleni sukkakengät, eli ne sock bootsit, mitkä olivat viime kevään ja syksyn kova trendi. Tein sukkiin kantapäiden kohdille, eli koron kohdille, reiät ja vedin mustat sukat korkkareiden päälle. Kyllä siinä mieheni katsoi pitkään, että oletko ihan tosissasi. Olihan se hassua kulkea kadulla sukat jalassa, mutta kaikkea voi aina kokeilla, ainakin sen yhden kerran!

Mitkä ovat mielestäsi kaksi vaatekappaletta jotka jokaisella naisella tulisi olla vaatekaapissaan?
Kaksi vaatetta, jotka jokaisella tulisi olla kaapissa on hyvä ja istuva bleiseri, koska vain kenkiä vaihtamalla teet tyylistä joko rennon tai juhlavan. Ja kuten itsekin teen, eli käytän bleisereitä ihan takkina syksyllä. Toinen on hyvät tennarit, sillä niitä pystyy yhdistämään niin monen eri tyylisen asun kanssa, ja jopa hameiden kanssa.

Mistä saat inspiraatiota tyyliisi?
Käytän inspiraation lähteenä Pinterestiä. Joskus jopa sisustuskuvasta saan inspiaation tyyliini.


Mitä löytyy tämän hetkiseltä ostoslistaltasi?
Mun ostoslistalla on tällä hetkellä uudet nahkahousut, sillä ne ovat vaatekaappini timantti. Vaatekappale, joka sopii niin tennareiden kuin korkkareidenkin kanssa.

Millainen on luottoasusi kiireisinä aamuina?
Luottoasuni on varmaan nahkahousut, tennarit ja bleiseri. Trendikäs ja chic look, jossa yhdistyy samalla rento ja tyylikäs kokonaisuus.

Millainen olisi täydellinen viikonloppu?
Kahden pojan äitinä tähän voisi sanoa yhdessä oloa perheen kanssa, ilman pleikkaria ja kännyköitä! Sekä vastapainoksi äidin hemmottelua, esim. spa hetki!


Seuraa Meaa:

Blogi: @Beinspiredbymea
Instagram: @_meea_