"I hela mitt liv har jag drömt om att bli mamma"

"I hela mitt liv har jag drömt om att bli mamma"

Denna vecka möter vi Elin Eriksson som väntar sitt första barn. När hon inte bloggar, fotar eller pysslar med sina egna kanaler arbetar hon som Social Media Manager på en byrå där hon sköter andra företags sociala medier. På sin fritid är hon gärna aktiv med familj och vänner. Profile - 7

Hej Elin! Helgen är precis förbi. Hur spenderar du helst en ledig helg?
Hejsan! En ledig helg inleds helst med en sovmorgon följt av en riktigt god brunch tillsammans med min sambo eller någon utav mina närmsta vänner. Är det fint väder går jag gärna ut på en promenad mitt på dagen, sedan tycker jag att en gófika är obligatorisk på eftermiddagen. På kvällen bjuder jag gärna hem familj eller vänner för att äta god mat, dricka ett glas vin och spela sällskapsspel.

Berätta lite om dig själv och vad vi får se på din blogg?
Jag är 27 år gammal, uppväxt i en by utanför Östersund men flyttade till Växjö för 8 år sedan där jag numera bor tillsammans med min sambo Marcus. Vi väntar just nu vårt första barn, jag är gravid i vecka 35 och vår son är beräknad i slutet av februari. Jag är en väldigt glad, social och utåtriktat person som älskar att träffa nya människor. I min blogg får ni följa mitt liv där jag delar med mig av precis allt. Det är en blandad kompott av min vardag, min graviditet, träning, vårt hem, inredning, nya inköp, fotografering, bakning/mat och resor.

Du har både blogg och Instagram. Men vad gör du när du inte bloggar eller lägger ut fina bilder?
Det stämmer - ni hittar mig även på Instagram @eelinerikssonn. Sociala medier har alltid legat mig varmt om hjärtat, jag älskar att skapa content och jag älskar att dela med mig av mitt liv till andra. Så när jag inte bloggar, fotar och pysslar med mina egna kanaler så arbetar jag med andra företags sociala medier. Jag är Social Media Manager på en mediebyrå i Växjö, vilket passar mig som handen i handsken.

Förutom sociala medier och fotografering har jag andra intressen som exempelvis träning, jag älskar att träna på gym och spelar gärna padel tillsammans med min sambo och mina vänner. Jag tycker även om inredning, kläder och fick jag drömma skulle jag vilja bo utomlands 6 månader per år och bo i Sverige resterande 6 månader. Jag älskar att resa och upptäcka världen!

Hur känns det att snart bli mamma?
Det känns helt fantastiskt! I hela mitt liv har jag drömt om att bli mamma. Jag är så spänd och förväntansfull över att se vad framtiden har att erbjuda, och tacksam såklart. Att bli gravid är aldrig något jag tagit för givet, men det har alltid varit min allra högsta dröm att få bilda en familj.

Vad tror du kommer att bli den största utmaningen som förälder?
Oj, vilken svår fråga. Jag skulle säga att det finns många utmaningar med att bli förälder. En av de största utmaningarna är såklart uppfostran. Jag vill uppfostra mitt barn till att bli en bra och en snäll människa, men hur gör man det? Jag har aldrig varit mamma förut och jag vet inte hur man gör? Tror att alla är nervösa för att bli föräldrar, det är ett stort ansvar och man vill såklart inte misslyckas. Men jag tror att alla pusselbitar kommer falla på plats så småningom, jag och min sambo delar de flesta värderingarna i livet och jag är övertygad om att vi kommer kunna vägleda vårt barn på ett bra sett.

Har du några nyårsmål?
Faktiskt inte! 2020 var ett minst sagt annorlunda år och ingenting blev riktigt som man tänkt sig. Jag önskar bara att samhället snart kan återgå till det normala så alla kan börja leva sina vanliga liv igen. Jag ser verkligen fram emot att träna på gym igen, umgås med vänner i stora umgängen, strosa runt i affärer och slippa vara rädd för att bli sjuk.

Fem snabba

Frukost / Middag
Frukost alla dagar i veckan, jag skulle kunna äta frukost tre gånger om dagen. Det är utan tvekan dagens bästa och godaste måltid! Så om vill ni göra mig glad, bjud mig på en lyxig frukost/brunch.

Guld / Silver
Den var svår, men jag säger silver. Jag älskar både guld och silver, jag har nog 60% silversmycken och 40% guldsmycken. Men jag tycker att silver passar till precis allt och därav mitt val.

Musik / Podcast
Musik, vad vore livet utan musik? Jag älskar att lyssna på en bra podcast också, men det går inte en dag utan att jag lyssnar på musik.

Middag / Fika
Får man säga en god middag följt av fika? hehe. Jag väljer middag men får jag välja om jag ska äta en förrätt innan middagen eller en efterrätt efter middagen, då väljer jag alltid efterrätt!

Tidiga mornar / Sena kvällar
Jag är sjukt morgontrött, men jag får nog ändå säga tidiga mornar. För jag älskar att ha hela dagen framför mig.

Läs Elins blogg här @eelineeriksson