"I år har jag lovat mig själv att göra saker jag tycker är kul"

"I år har jag lovat mig själv att göra saker jag tycker är kul"

Vi möter Ellinor, som har en stor kärlek till att skapa - allt ifrån att få uttrycka sig i ord, till att skapa bilder & musik. Vi hinner prata om hennes trotjänare i sminkväskan, bloggen som karriär och om att göra 2019 till året då fokus hamnar på det hon älskar. Profile - 12

Hej Ellinor, berätta lite om dig själv, vem är du?
Hej! Jag heter ju då som sagt Ellinor, men kallas även för Elli. Jag är en 21 år gammal glad och sprallig tjej som är bosatt i härliga Malmö. Här bor jag i en liten 1:a tillsammans med min pojkvän Pierre, men inte länge till då vi flyttar till vårt nya hem om tre dagar!

Utanför bloggen så jobbar jag på både Espresso House och Hunkemöller, kanske the best of both worlds? Trots att jag jobbar en del, så är min största passion här i livet musiken och den delar jag med min familj, kille, vänner och YouTube. Det blir mycket R&B och pop som kommer ut ur min mun. Sen har jag även ett stort intresse för mode och skönhet och det framkommer en hel del på bloggen.

Vad fick dig att starta din blogg och vad är din drivkraft idag?
Det var faktiskt min kompis Louise som bloggade här på Nouw och det gjorde mig sugen på att starta en egen. Jag hade blogg när jag var yngre, men då var det inget jag såg som en pontentiell karriär.

Att känna att jag en dag kanske kan försörja mig på att skriva och dela med mig av min vardag och mina äventyr är definitivt en av de största morötterna. Jag älskar även att fota och pilla i Lightroom, Photoshop eller liknande och det är en stora delar av processen för mina inlägg. Att då få göra något som jag tycker är roligt och samtidigt se att mina inlägg blir uppskattade av andra, det är nog den största drivkraften av dem alla.


I Ellinors blogg finns mycket vackra bilder att njuta av, dessa ovan är ett smakprov


Du flyttar snart till en ny lägenhet, grattis! Hur går dina inredningstankar just nu?
Tack så mycket! Jag är ju så himla taggad och har väntat på den här dagen i ungefär ett halvår nu. Innan jag började handla en massor så gjorde jag det klart med Pierre om han tyckte om guld eller silver mest. Han svarade guld och jag kunde inte bli mer kär i honom haha. Så den röda tråden kommer att bli guld och naturfärger som sedan blir kombinerat med grått och svart. Det är tanken iallafall, men det kan ju alltid komma att ändras. Utöver det så kommer det att vara växter i varje hörn, välkommen till Plantagen liksom. I love it.

Förutom din spännande flytt, hur är dina planer för det kommande året?
Jag är tyvärr i en jobbig ålder där man ofta är lite vilsen, så just nu tänker jag mest på vad jag vill göra med mitt liv. Jag har väldigt många vänner som studerar och jag tror det är många som kan relatera mig när jag säger att det stressar mig, vilket samtidigt får mig att inse att det inte är för mig. Inte just nu iallafall. I år har jag alltså lovat mig själv att göra saker jag tycker är kul och det är musiken och bloggen. Så de är mina största "planer" och det är väldigt bra planer kan jag tycka! Det blir fokus på att vara i studion så mycket som möjligt och blogga så mycket som möjligt. Där emellan ska jag också få in någon resa, jag har lite planer på en weekend till Prag med min bästa vän och eventuellt min första trip till USA!

Tre snabba frågor:
Om jag har bara fick välja tre sminkprodukter att använda varje dag väljer jag... concealer, blush och highlight.

Om jag är inne i en inspirationssvacka hjälper det mig alltid att... hitta inspiration från andras bloggar.

Mitt favoritplagg i min garderob är... antagligen ett plagg jag använder lite för ofta, skulle nog säga mina svarta jeans från Weekday.Ellinors blogg: nouw.com/ellinorfriman