HVORDAN DU ENKELT LAGER KOLLASJ MED METAPIC

#Nouw30DayChallenge - Med Metapic kan du lage fine inspirasjons-kollasjer til bloggen din. Det er også en bra måte hvor du kan tjene benger på bloggen din, da Metapic bruker ad-links! Vår blogger Lamans viser oss hvordan man gjør det! Blogging tips -

Metapic er en funksjon som er enkel å bruke. Med Metapic kan du lage fine kollasjer, samtidig som du kan tagge klær og sko fra ulike nettbutikker. Denne funksjonen gir fordeler til deg som blogger, og for de fleste som leser bloggen din. Du byr på stilig kollasj med gode tips som leserne enkelt kan finne.

Slik gjør du det: Klikk frem en blank side på Metapic, deretter laster du opp bilder på produktene som du vil tipse om på bloggen. Når du kjenner deg fornøyd så kan du klikke for å komme videre til neste steg, hvor du skal tagge produktene som du tipser om. Du skaper en tagg, plasserer den på produktet og klistrer inn taggen. Gjør likedan med følgene produkter og trykk på "ferdig". Linkene kommer automatisk til å være klikkbare på bildet og under bildet som en tekst. Du kan selvsagt velge å fjerne linkene om du bare vil ha klikkbare funksjoner i bildet.

Legg til bilder i bakgrunnen og tall på produktene for å skape en fin kollasj!


For å høyne nivået på kollasjen din så kan du legge inn bakgrunnsbilde før du laster opp produktene dine. Dette fungerer på samme måte som å laste opp bilder på produkt. I tillegg kan det være lurt å sette inn tall eller symbol på produktene for å være ekstra tydelig med linkene.

Et antrekksbilde med linket tekst nedenfor


Mange bloggere deler dagens antrekk og ofte er leserne veldig nysgjerrige på hvor plaggene kommer fra. Du kan dermed skrive hvor din fine vinterkåpe er fra gjennom en direktelink til produktet under outfit-bildet.


Nedenfor finner det flere eksempel og inspirasjon til hvordan man kan variere innlegg med Metapic:


Kollasj med klikkbare bilder uten tekst-linker under.


En kollasj hvor man både har klikkbare linker og tekst med Metapic-linker.


Innlegg med linket tekst under og ingenting i selve kollasjen.


En kollasj med plagg og tekst, samt illustrasjoner.


Tekst og bilde: @lamans

Oversatt: @karolinesmadal ​

Skribent
Redaktionen