Hvordan bliver man succesfuld på de sociale medier?

Hvordan bliver man succesfuld på de sociale medier?

#Nouw30DayChallenge - Du kan have en fantastisk blog med relevant indhold og jævne opdateringer. En Instagram med et misundelsesværdig feed. Alt dette kan du have, men stadig ikke opnå den opmærksomhed, som du fortjener. I denne artikel vil vi hjælpe dig med at forklare, hvordan du kan maximere marketingen på dine egne sociale medier. Blogging tips - 2

1. Jo mere interessant din overskrift er, jo flere kliks

En overskrift er noget, som mange har tendens til at forsømme og ikke bruge så meget tid på. Hvis du ikke afsætter tid til dine overskrifter, er du nødt til at re-tænke det, da en stor overskrift virkelig kan få fanget folks interesse. Hvordan får du en god overskrift? Ved at justere dine tekster, så der er altid noget interessant at læse om. Selv hvis du kun skriver et indlæg om din dag, så sørg for at tilføje noget særligt og begivenhedsrigt, der skete den dag, også. Måske, at du stødte ind i en berømthed på gaden. At du blev forelsket i en ny tøjkollektion. At du er gladere end nogensinde. Altid fokusér på noget særligt i dit indlæg.

2. Få dine følgere til at følge dig på Snapchat

Mange tror, det er svært, eller tæt på umuligt, at få mange følgere på Snapshat. Tænk forbi det og i stedet tænk over, hvorfor du selv begyndte at følge folk på Snapshat. Sandsynligvis fordi du har været trukket ind af noget særligt. Et tip er at bede dine følgere om at følge dig på Snapchat for eksempel se afsløre, hvilken taske du lige har købt. Dit mål bør være for alle dine tilhængere til at følge dig på alle dine sociale medie kanaler. Det er nøglen til at blive en succesrig på sociale medier.

3. Del dine blogpost alle steder

Hvis du har skrevet et ny blog-indlæg, så sørg for at dele det på snapchat, Facebook og Instagram. Det vil give dig flere klik end normalt, garanteret. Dine Instagram følgere vidste måske ikke engang at du havde en blog før, bingo, nye følgere vil nu finde dig! Du er nødt til at se på denne udviklende proces som en del af din rutine, når du skriver et ny blogpost.

4. Find din niche på de forskellige kanaler

Hvis man ser på de større indflydelsesrige personer vil du se, at de har deres egen niche på deres sociale medie kanaler. På Twitter, er folk generelt mere personlige, på Instagram er man mere overfladisk og på deres blog, er de helt sig selv. Så beslut lige nu, hvem er du på din blog? Din Instagram? Din Twitter? Din snapchat? Hvis nogen ikke kan lide din Instagram, elsker de måske din blog.

5. Jo mere, jo bedre!

At være til stede på forskellige sociale medier er utrolig vigtig. Du er nødt til at sprede ordet om dig selv og dit navn, og ved at lade dit navn dukke op her og der - det er hvad du vil opnå. Det tager arbejde og tid, men hvis du vil have succes på sociale medier er det vigtigt.


Oversat af: @jennifergeertsen
Headerbillede: @amandavalfridsson