Höstfrukost to-go eller att lyxa med

Höstfrukost to-go eller att lyxa med

Känner du separationsångest till sommaren? Trötthet över att vakna till mörker? Kaffe som inte verkar? VI MED!! Därför har vi tagit fram de bästa frukostrecepten för att motiveras till höstdagarna! Food & Recipes - 20

Hejdå jeansjacka, gröna löv och uteserveringar. Hej blåst, varma koppar te och mörker klockan 18.00. Hösten är officiellt här och även fast vi mest av allt vill snooza hela morgonen kommer vi inte undan med att vardagen fortsätter som innan.

Vi har tagit fram frukostrecepten som lockar dig ur sängen oavsett hur varmt och skönt det är under täcket.

"Buddha bowl guide"
Önskar du en energirik start på dagen är det denna frukostbowl du behöver. Basen går att mixa sig fram för att skapa men foodgeekz har tagit fram sitt favoritgrundrecept. Toppingen går att anpassa efter dagsform, ett exempel är massa innehållsrika nötter och C-vitamin för att slippa höstförkylningen.


LÄS RECEPTET HÄR!


"Saffranschiapudding"
Skönhetssömn is a fact , speciellt denna årstid. Ibland måste man bara få sova lite längre och denna frukost av snacksbycaroline tillåter dig till just det. Förbered kvällen innan och lägg i en to-go skål för att spara ännu mer tid. Som ett plus i kanten hjälper faktiskt saffran dig att sova bättre.


LÄS RECEPTET HÄR!


"Stekt levain med hummus, sparris och pocherat ägg"
Har du lite extra tid på morgonen har agnestugg tagit fram ett lyxrecept att avnjuta. Passar perfekt när man tröttnat på yoghurt och müsli och behöver något extra i vardagen.

LÄS RECEPTET HÄR!