Höjdpunkter från Sthlm Fashion Week

Höjdpunkter från Sthlm Fashion Week

Trots den kalla kylan samlades mode-eliten runt om i Stockholm för att ta del av AW18 som skulle presenteras genom visningar och installationer. Vi har samlat guldkornen du inte vill missa! Fashion - 25

Totême bjuder på en boost i jordnära färger. Vem vill inte genast strosa runt i oversize kappor med en matcha latte i handen?

Hos Busnel fick vi njuta av mörka toner. Samtidigt som guldknapparna möter ljusare toner för att bevara det klassiska hos Busnel. Att de valt att göra nästan alla plagg i oversize föll oss verkligen i smaken. Kombinationen mellan den mörka sammeten och klänningen var en stark favorit!

Om det inte redan hänt dig, så vågar vi tro att kärleken drabbar dig när Ida Sjöstedts kreationer gör entré. Klänningarna var drömmiga och likaså hennes set som vi på kontoret gärna tar på oss direkt!

Stylein bjöd på höga midjor, vida ben och underbara längder. AW18 andades lyx och flärd med en fin kombination av modernt och klassiskt. Det var en fröjd för ögat att få se den röda färgen och det pratades om den redan innan visningen var slut. Sidenklänningen som Isabella Löwengrip för några dagar sedan bar på ELLE-galan var härligt sensuell och modern, precis i vår smak!