Hitta träningsmotivationen!

Ta del av tio tips som väcker träningsmotivationen och ett grymt erbjudande på snygga träningskläder. Fitness & health -

Ibland kan vägen till gymmet kännas lång och trist. Att ge sig ut på en löptur känns kanske omöjligt de dagar då vädret inte är det bästa och soffan lockar mer. Här nedan hittar du tio tips som väcker motivationen och ger dig den där extra pushen som behövs!

1. Hitta en träningsform som du gillar och se till att ha kul. Det viktigaste är att du rör på dig, den bästa träningen är den som faktiskt blir av.

2. Träna på morgonen, då slipper du tänka på det under resten av dagen och kan ta det lugnt när du kommer hem efter en lång dag på jobbet eller i skolan.

3. Köp träningskläder i snygga och starka färger. Det ger inspiration och energi! Just nu får du 30 % rabatt på Pierre Roberts sortiment om du uppger koden "NOUW" när du handlar på hemsidan som du hittar HÄR.

4. Träna tillsammans med vänner. Då blir det både roligare och lättare att komma iväg.

5. Spara tid genom att träna utomhus. Då slipper du resor till och från gymmet – träningen börjar direkt när du kommer utanför dörren.

6. Sätt upp ett mål och följ dina framsteg. Du kan till exempel använda en app för att hålla koll på dina resultat och tävla mot dig själv.

7. Träna på vägen hem från jobbet eller skolan, så riskerar du inte att hamna i soffan i stället.

8. När du verkligen inte känner för att träna – ta på dig träningskläderna i alla fall. Då har du liksom redan kommit en bit på vägen.

Hanna Modig tycker att rörlighet är viktigt.

9. Skapa en spellista med bra träningsmusik som peppar dig. Här är Pierre Roberts topp fem bästa träningslåtar:
Otto Knows - Million Voices
Lorentz - Där dit vinden kommer
Måns Zelmerlöw - Heroes
Rihanna - We found love
David Guetta - Dangerous

10. Sätt upp realistiska mål och delmål – och belöna dig själv när du uppnår dem!

Hoppas att de här tipsen väckte din motivation och ditt träningssug. Gå in och ta del av mer träningsinspiration och se snygga och funktionella träningskläder från Pierre Robert HÄR. Glöm inte att ange "NOUW" vid betalning för att få 30 % rabatt på ditt köp!


Artikeln är ett samarbete med Pierre Robert.