Hitta rätt i bikinidjungeln

Hitta rätt i bikinidjungeln

Inför varje badsäsong står vi där i djungeln av bikinis och vet inte vad vi ska välja. Vi har satt ihop en enkel guide där vi listar de 6 hetaste stilarna inom badmode just nu. Fashion -

Trekantsbikinin - modellen som aldrig går ur tiden och ständigt har en plats i våra bikini garderober. Att tänka på med denna är att den generellt passar de med mindre byst bättre då den inte erbjuder så bra stöd. Det finns dock modeller som passar oss fylligare tjejer också, det gäller att prova sig fram.

Sportbikinin - Sportmode är återigen på tapeten och varför inte gå "all-in" och prova en sportigare modell på stranden i sommar. De har ofta en bekväm passform som just fungerar utmärkt till strandaktiviteter som volleyboll.

Highwaist bikinin - Älskade 50-tal i ny tappning. Hur snyggt är det inte med hög midja på bikinitrosor och nu med lite tuffare mönster och skärning känns det helt rätt. Den ger även en fin form till höfterna och framhäver midjan!

Baddräkten - Det är många som är lite rädda för baddräkten, att man ska se tantig ut. Men i år tror vi att den kommer få en rejäl skjuts. Med alla snygga modeller med olika färger, mönster och skärningar kan ingen påstå att det är tant mode längre. Styla med ett par jeansshorts så är du "good to go"!

Bygelbikinin - Så, för oss med något större kupstorlek är dessa modeller perfekta. De ger bra stöd och sitter supersnyggt på. Precis som med baddräkten har denna modell kommit i massor av roliga färger och mönster denna säsong vilket gör att den känns väldigt updaterad.

Klassikern - Ränderna, blåa, vita, röda. Det går inte att undvika att denna marina klassiker med seglarkänsla fungerar säsong efter säsong. Precis så är det i år också!

Prova något nytt - Den höga halsen på bikinitopparna ser vi mycket av den här säsongen, precis som trosan med "cut-outs", utmana er själva och prova på något nytt!

Writer
Ellen Hagberg