Hitta inspiration hos Nouws träningstjejer!

Hitta inspiration hos Nouws träningstjejer!

Behöver du lite extra motivation för att komma igång med din träning? På Nouw har vi många duktiga tränings- och hälsobloggare att hämta inspiration ifrån. Här presenterar vi tre av dem! Fitness & health -

Först ut har vi @hannamodig. I hennes blogg bjuds det på fina bilder som utstrålar glädje. Hon är en riktig powergirl som delar med sig av sådant som får både kropp och själ att må bra. En blogg att kika in på om du behöver piggas upp och inspireras!


@theresesvensson är både personlig tränare, kostrådgivare och universitetsstudent. Och delar däremellan med sig av sina träningstips och mattips i sin blogg. Vill du veta hur Therese lägger upp sina pass? Hon ger dig bland annat steg-för-steg-instruktioner till hur hon tränar, om du är sugen på att köra en exakt repris!


@andiclausen blandar träning och mode på sin blogg. En och annan smoothie-bowl och mysfrukost dyker också upp. Behöver du ett bra pepp-inlägg inför din träningsstart, så har Andrea skrivit just ett sådant inlägg HÄR!


Behöver du ytterligare inspiration till att komma igång? Du har väl inte missat att vi HÄR listat 6 hälsosamma träningstips?