Her er de 6 bedste træning apps

​Ønsker du at finde ud af, hvor du vil, når du vil? Fitness Apps er en enkel, praktisk og transportabel måde at øve. Vi liste over de øverste seks apps lige nu! Fitness & health -

1. Syv - 7 Minute Workout. Et fitness app, der er baseret på, at du træner syv minutter om dagen, uden behov for træningsudstyr. Den perfekte app til dig, der ellers trækker den undskyldning af manglende tid lidt for ofte. Eller for dem, der kan lide at arbejde ud kort og intens træning!

Pris: Gratis

2. Hjem fitness. For mange, at skulle gå uden for hjemmet til et motionscenter - som er den sværeste af uddannelse. Dette er den ultimative app til dem, der enten ikke kan ulejlighed at komme til gymnastik, eller som blot ønsker at være i stand til at træne derhjemme. Der findes flere typer af uddannelse at vælge imellem, langs smag og behov.

Pris: Gratis

3. Mindfulness - Rolig og glad. En app med fokus på afslapning, der fungerer perfekt til nedkøling efter træning. Eller hvorfor ikke bruge det efter en stressende dag, så du er i stand til at slappe af og sove bedre?

Pris: 16kr

4. Spotify running. Er fleksibel nok en del af den almindelige Spotify app. Når du tager en springtur, hvor du løber hurtigt, og vælg den langs et spor, hvis tempo passer med dit. Desuden vælger appen melodier udfra din musik smag!

Pris: Gratis.

5. Hader Træning. En app er udviklet af aerobic til alle, der hader tanken om motion, men stadig ønsker at komme i gang. For at komme over tærsklen tager 6 timer, siger eksperter, fordi den app giver dig mulighed for at komme i gang i 12 træningsprogrammer, der er 30 minutter lang hver. Og bagefter hader du motion mindre!

Pris: Gratis

6. Nike + Training Club. En mixet app med mulighed for varieret træning i forskellige grader af alvor. Noget, der gør det nemt at finde den rigtige form for motion du kan lide! En stemme instruerer dig på dejlig britisk engelsk, en on-screen-timer holder styr på tiden og en video, der viser, hvordan du gør.

Pris: Gratis

Alle apps, er tilgængelige for både iOS og Android.

Omslagsbillede: @sarasheart
Oversat af:
@jennifergeertsen