"Her det definitivt kvalitet fremfor kvantitet"

Denne ukens blogg er Shams. Med en sans for mote og verden for sine føtter, deler hun sine erfaringer og reisemål på bloggen. Hun er allsidig og noen vil kanskje bli overrasket over hennes skjulte talent - klikk deg inn for å finne ut hva det er! Profile - 2

Hei Shams, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hallo! Jeg har det fint, takk som spør. Ååå, det er så gøy! Som mange har sagt før meg er dette en skikkelig motivasjonsboost. Gleder meg masse til å blogge denne uka!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min skriver jeg mye om mote, litt hverdag, noen personlige innlegg og en del om reiser!

Hva er ditt beste fototips?
Lys, lys, lys! De fleste bilder jeg tar, tas om dagen når det er dagslys. For meg spiller det egentlig ingen rolle om det er sol eller overskyet, men så lenge lyset er på plass er jeg fornøyd. Det er også viktig å være komfortabel med personen bak kamera, samtidig som alt er autentisk! Det synes skikkelig på bildet om det ikke er en naturlig setting og om man prøver for hardt. Tilslutt legger jeg aldri ut et bilde uten noe redigering. A little editing never hurt nobody ;)

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Litt klisje kanskje, men ingenting slår en kveld med mannen og litt deilig snacks på bordet. Men jeg er også fan av å slå meg løs med jentene, så - ja takk, begge deler?Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg leser overraskende lite blogg, for her går det mest i Instagram. De mest inspirerende for meg er @fakerstrom, @leoniehanne og @negin_mirsalehi. Love, love, love. Tror ikke du finner mer inspirerende damer enn det der.

Hva er ditt skjulte talent?
Har ikke et synlig talent engang.. Haha, kanskje redigere vekk mennesker fra bilder? Ellers skjuler det seg en ganske så handy-woman bak alt det overfladiske.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om ti år er jeg lege, og i gang med spesialiseringen min, samtidig som jeg har barn, og bor i et drømmehus med min mann. I tillegg har jeg også opplevd mye av verden og deltatt i masse humanitært arbeid som lege! Men above all, håper jeg at jeg har det bra med meg selv og nyter alt livet har å by på.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Gode bilder med bra kvalitet, og en tekst som samsvarer med bildene. Det å blogge når det passer seg og motivasjonen er der, har også mye å si. Man legger fort merke til om man blogger bare for å blogge: her det definitivt kvalitet fremfor kvantitet.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå:
Ferie, Saint Laurent Sunset veske og en medisin for prokrastinering. Yes, please!


Bloggen til Shams finner du her: https://nouw.com/shamsalsammer