Hemma hos Tilda Bjärsmyr

Hemma hos Tilda Bjärsmyr

Att inreda stilrent men ändå inbjudande och hemtrevligt är en konst, något som vår bloggare Tilda gör i sömnen. Här får vi ta del av hennes bästa inredningstips, men även kika in i hennes familjs vackra hem. Välkommen in! Lifestyle - 20

Hej Tilda! För någon som inte varit hemma hos dig & din familj, hur skulle du beskriva inredningsstilen i ert hem? Ett modernt hem med en skandinavisk touch. Stilrent inrett med lugna, behagliga färger. Designprylar som möter budget-kap!

Vad är det viktigaste för dig när du inreder ett rum?
Att man får till en mysig slutfinish som gör att man bara vill vara och hänga i just det rummet! Trivsamt och härligt!Vilka är dina bästa tips för att få en hemtrevlig känsla i ett rum?
Inred med lugna, mjuka färger. Mycket tyg, kuddar och stora mattor. Gröna växter tillför värme och mycket belysning ger rummet en mysig finish!

Vilket är ditt absoluta favoritrum i ditt hem och varför?
Hmmm. Svårt. Gillar alla våra rum i vårt hus, hehe. Mina barns rum älskar jag för där får jag lov att gå lite ¨lokko¨ i min inredning. Också här lugna färger men desto mer roliga prylar och detaljer. Annars är vårt stora vardagsrum på vår nedervåing ett favoritrum som med sina enorma panormafönster släpper in allt dagsljus! Ljuvligt!Finns det några inredningsmissar som du gjort, som du lärt dig av i efterhand?
Hehe. Inte som jag kan komma på tror jag. Går inte så mycket efter en trend vad gäller min inredning utan kör helt enkelt på det tidlösa. Det som håller en livstid!

Vad tycker du är värt att spendera mer på, respektive mindre pengar på, när det kommer till hem och inredning?
Helt klart belysningen. Här lägger jag själv mest pengar och lampor finns det såååå gott om där ute. Flos ¨sarfatti¨ är ett exempel på en designlampa (som kostar lite!) men som alltid kommer att funka. Som alltid kommer att vara fin!

Du har ju precis fixat i ordning ett väldigt fint gästrum i ditt hem. Vad blir nästa inredningsprojekt?
Vi håller på med ett stort poolbygge på vår baksida och det med en ny, inglasad altandel som ska inredas. Här tänker jag beige, natur och vitt med mycket grönt i form av växter! Myskänsla deluxe!