Helgplaner med Michaela Forni

Varje fredag tar vi oss ett skönt 5 minuters snack med kända profiler för att höra om deras helgplaner. Allt ifrån favoritrestaurang till vad de helst klär sig i när det vankas fest. Först ut är bloggprofilen och chefredaktören Michaela Forni. Lifestyle -

Hej snygging! Hur är läget? Mår du bra?
Hej gulliga Nouw! Jag mår riktigt bra, dock helt slut efter veckan. Jag lanserade min nya blogg den här veckan (!) så det har varit mycket jobb med den.Hur ser dina helgplaner ut?
Ikväll blir det mysig middag hos mina föräldrar. Det är sista helgen som de bor i huset där jag växte upp, så det blir en hej då huset-middag! Imorgon ska jag och min kille ut på dejt och sen har min bästis peruk-fest som vi ska gå på! Söndag är det visningsdag, vi letar lägenhet...

Vart går du om du ska ut på middag och vad äter och dricker du då?
I helgen ska jag till Gute Grill och äta kött, men annars skulle jag säga kommendören. Deras minitacos till förrätt är himlen! Som dryck går rödvin först alla dagar i veckan.

Hur klär du dig för en utekväll?
I svart, tajt och med höga klackar. Det funkar alltid!

Hur gör man en söndag så rolig som möjligt?
Nu går vi på massa lägenhetsvisningar och det är ju riktigt roligt. Man är liksom lite hoppfull varje söndag. Annars tycker jag att man gör rätt i att gå en lång promenad och sedan vara hemma och laga mat hela dagen. Gör en gryta som får stå några timmar.

Kött eller veggo?

Skinny bitch eller Redbull vodka?

Powerwalk
eller gym?

Festivalhelg på Way out West eller hotellweekend i Köpenhamn?

Klänning eller byxa?

Choklad eller saltlakrits?

Klicka här för att komma till Michaelas blogg!