"Hela mitt liv har jag känt mig ostoppbar"

"Hela mitt liv har jag känt mig ostoppbar"

Denna veckan lär vi känna Sanna lite bättre - en energisprudlande tjej med stora drömmar & ett ännu större hjärta. Här snackar vi om sociala medier och dess påverkan på oss idag, att inte vara som alla andra och om att ha skrivandet som en tillflyktsort. Profile - 9

Hej Sanna, berätta lite om dig själv, vem är du?
Oh! Jag är en självlysande liten stjärna som kör mig egen väg, sprudlande av tankar och energier OCH jag är en äkta kärleksnörd. Hela mitt liv har jag känt mig ostoppbar, som att den enda som kan komma i min väg är jag själv. Det är det som är min drivkraft och motorn som gör att jag faktiskt kan utvecklas i den bransch som jag arbetar i. Men som person älskar jag att umgås med fina människor och aldrig riktigt tappa peppen på livet. Det är dunder viktigt för mig att min vardag är väldigt balanserad och att det alltid känns enkelt att leva. Det är någonting som alltid har varit ett motto, att saker och ting ska känns så okomplicerat som möjligt. Eftersom att jag är en väldigt spirituell person så jobbar jag mycket med mig själv och hur jag ska leva så fridfullt som möjligt. Alla människor har olika svagheter och min är stressen, för att inte låta den ta över så hjälper yoga och meditation mig väldigt mycket. Utöver allt det som jag redan babblat om så är jag en känslomänniska av rang, vilket såklart inte alltid är till min fördel. Mycket gråt och skratt, gärna i en härlig kombination! Jag jobbar med magasinet på Nouw samtidigt som jag jobbar med mina egna krönikor på andra ställen, samtidigt som jag gör tusen andra grejer. Händelserik vår har vi framför oss!

Vad får vi läsa om i din blogg?
Min blogg är min dagbok, vilket betyder att det inte finns så mycket filter på min vardag. Jag skriver mycket om kärlek eftersom att det är en del av mitt arbete, då jag är kärleksskribent. Man får hänga med på det mesta i min lilla blogg, allt mellan bubbel på en uteservering till ångestattacker och sen vidare till tips på hur du kan arbeta inom sociala medie-branschen. Det jag tror många kikar in för är min ärlighet och att jag faktiskt inte orkar bry mig så mycket om det ”vanliga tugget” som syns överallt på bloggar idag, vem orkar vara som alla andra? Hos mig kan det dyka upp lite allt möjligt, som en liten get-away resa när man vill fly omvärlden lite. Jag tycker att det är viktigt att dela med sig av sin pepp och boosta tjejer idag, det är vi som står i framkant och vår tid är faktiskt nu. Women for the win!

Vart får du din blogginspiration ifrån?
Eftersom att jag varje dag arbetar med sociala medier och analyserar det så är jag lite skadad. Men det viktiga tycker jag är att inspireras av människor som känns sunda och förnuftiga, ofta visas en skev bild på Instagram som kan sända fel signaler. Framförallt är det väldigt lätt att påverkas av allt på sociala medier idag. Men mycket av min inspiration kommer från resor, att se nya platser och bli kreativt inspirerad. Då skrivandet ligger så naturligt för mig kommer det lite på köpet när mina kreativa ådra drar igång. Jag följer många inspirerande danska tjejer på Instagram som jag verkligen inspireras av i klädväg, likaså som jag följer svenska power-kvinnor, men mycket ligger nog hos Instagram. Jag har sållat bland de jag följer och följer nu bara vänner och de människor som verkligen inspirerar mig. Nu har det blivit ganska mycket fotande för min del, vilket är superroligt men helt nytt att stå framför kameran. Då är det skönt att få en dos av inspiration från sköna människor!På bloggen finns stor plats för härliga krönikor om kärlek. Vad betyder skrivandet för dig?
Skrivandet är min trygga famn och en tillflyktsort i alla lägen. Det är alltid ett sätt som jag har uttryckt mig på och att jag får jobba med det gör mig till den lyckligaste människan. Jag tror att människan har olika stora behov av kreativitet och mitt är väldigt stort, därför är skrivandet en oerhört stor del av min liv. Dels för att jag skriver mycket om kärlek som i många fall kan kännas naket, såklart är det jätteläskigt att skriva om en kärlek man hade för 7 år sedan. Men samtidigt tycker jag att det finaste är att få dela med sig och få igenkänning på skrivandet. Jag hoppas att mina texter kan hjälpa någon där ute som kanske är i samma situation som jag var när texten blev till.

Vad drömmer du om att göra om 5 år?
”Dream big” och ”fake it till you make it” är ju något som jag lever efter haha. Om 5 år är jag 27 år och då hoppas jag att jag lever lyckligt och tryggt med en fin människa. Att jag får arbeta med något som driver mig framåt och kan ta mig med storm varje dag. Jag hoppas att skrivandet är en stor del av mitt liv och att jag får utveckla det till en ny nivå. Att arbeta med sociala medier fortsätter jag gärna att göra men säkert på ett nytt sätt. Jag springer fram i mitt liv, jag är oerhört snabb och driven vilket gör att jag kan ta mig fram i ultraspeed med lite misstag längst vägen.

Samtidigt som jag är väldigt öppen och lyssnar alltid på min magkänsla, ibland svänger jag om hastigt för att det är det som känns rätt just då. Jag litar därför på att jag är på exakt den platsen jag vill vara om 5 år.5 snabba frågor:
Kaffe eller te - Te helt klart! Jag är rädd för beroenden och skulle aldrig börja dricka kaffe. Grönt te är min svaghet, gärna med smak av rabarber och grädde hihi.

Skidsemester eller solsemester - Värme! Jag älskar värme och ljus, det fyller mig med så mycket energi. Gärna i ett hus i Italien med människor som står mig nära.

Film eller serier - Nej vad svårt. Jag älskar båda lika mycket. Tittar dock mer på serier än film!

Sneakers eller klackar - Sneakers alla dagar i veckan! Alla som känner mig vet att jag är en äkta sneakerstjej, alltid vans eller adidas superstars på fötterna!

Göteborg eller Stockholm - Vad är det här för frågor haha. Jag flyttade från Göteborg till Stockholm nyligen, jättesvårt att välja mellan två kära städer, men om jag säger såhär: Göteborg för alla mina vänner och närheten till familjen, Stockholm för tempot och möjligheterna!


Foto: @amandaparkkinen & privat