Header-inspiration

Dags att uppdatera din bloggdesign nu inför sommaren? Här visar vi upp några Nouw-bloggares headers som du kan få inspiration av. Other -

@gertrudes har en bild i hög kvalité samt placerat ut en svart avlång ruta på som hon tonat ner och placerat sitt namn i. Simpelt och snyggt!

@kajsasven, kör på en enkel header med en egen touch. 

@thingsyouremember har en ljus header med flera bilder, unikt och romantisk. Denna header gör att jag absolut vill kolla igenom bloggen!

@amandavalfridsson header är somrig och stilren. Tänk att det kan vara så snyggt att bara placera sitt namn över bilden.

@moahakansdotter har ett självporträtt placerat i hörnet och sitt namn i skrivet i kursivt, snyggt!

@karolinaar har suddat bakgrunden så att hon kommer i fokus. Det är även smart att placera sin email tydligt i headern så att samarbetspartners/läsare kan höra av sig.

@elsaw piffar upp headern med en linje som går igenom bilden, jag får intrycket av att hon har en proffsig blogg. Let's check it out!

@linnlowes visar direkt vad hon har för inriktning på sin blogg genom sin header.

@mariekarlsson har skurit bort bakgrunden på sin porträttbild och placerat sig på en vit bakgrund. Hennes header ser väldigt välarbetad ut och man får en bild av att hennes blogg också kommer att vara det.

@amandastyrmark har skrivit sitt namn och placerat sin hemstad New York i bakgrunden. För att skapa denna effekt måste du jobba med lager i något redigeringsprogram.