"Hatt et utrolig spennende år så langt"

Denne ukens blogg er Lone Bru Kjær, som går under navnet Rosegoldkisses her på Nouw! På bloggen får vi lese om interiør, reise, mote og hverdagen hennes. Hun har nylig vært på bryllupsreise og nå er hun godt i gang med planleggingen av 30-årsdagen sin. Klikk deg inn for å bli bedre kjent med henne! Profile - 3

Hei Lone, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det veldig bra! Det har vært en utrolig innholdsrik sommer for meg siden jeg har giftet meg, vært på bryllupsreise og hatt sommerferie etter det igjen! Med andre ord så har jeg hatt et utrolig spennende år så langt. Nå er jeg godt i gang med planleggingen av min 30-årsdag, som er i oktober så det er stadig noe å gjøre. Men nå er det tilbake til hverdagen og det “nye livet”. Det er utrolig hyggelig å bli ukens blogg! Jeg har jo nettopp begynt å blogge her og stortrives allerede. Det er så gøy å være med i et slikt "kollektiv" med bloggere. Så nå gleder jeg meg til å bli bedre kjent med andre her.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen vil dere kunne lese om interiør, reise, mote og min hverdag. Jeg elsker interiør og liker å dele det jeg selv blir inspirert av og hvordan jeg dekorerer hjemme. Jeg deler også mer hverdagslige ting som oppskrifter jeg lager, antrekksbilder og oppdateringer fra hverdagen. Min store passion er å reise så vi prøver å gjøre det så ofte vi kan. Da gjerne til steder som Mexico, USA, Brazil, Bali, Frankrike, Italia og andre spennende reisemål. Mine neste destinasjoner høyest på listen er Japan og Australia.

Hva er ditt beste fototips?
Få en venn, kjæreste eller familiemedlem til å hjelpe deg med å ta bilder fast. Ha tålmodighet og vis dem hvordan du ønsker at bildene skal bli tatt. Det er gull verdt! Da vil du få en gjennomgående stil og prosessen går raskere.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Jeg elsker å danse! Så hvis jeg skal ut med venninner ender det som regel opp på dansegulvet. Hvis ikke er jeg på vernigssage, ute å spiser, tar noen drinker eller er på et event med gode venner. Hvis jeg skal være med mannen min blir det som regel hjemmekos eller så drar vi ut å spiser bare oss to eller med venner.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg blir veldig inspirert av Ashlina Kaposta (The Decorista) som er en fantastisk interiør designer og Leonie Hanne (Ohh Couture) for hennes fine klesstil og drømmende hverdag.

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg gikk på drillen når jeg var liten så det ligger godt i fingrene enda. Jeg synes det er veldig gøy! Ellers har jeg også spilt håndball noe som jeg vurderer å ta opp igjen.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Bor i drømmehuset med mannen min, har to barn og en katt. Drømmehuset har svømmebasseng og vi arrangerer årlige sommerfester og nyter vår fantastiske hage. Vi er aktive med barna og drar ofte på reiser sammen. Og kanskje har jeg en interiørbutikk også!

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Være meg selv og blogge om det som interessserer meg. Det blir jo som en slags dagbok samtidig som jeg ønsker å inspirere andre. Så jeg vil prøve å holde en rød tråd samtidig som jeg oppdaterer den ofte.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Ny seng, hvit eller beige kåpe og en katt <3

Besøk bloggen til Lone: www.nouw.com/rosegoldkisses