"Har jag tur inspireras några av mina läsare på vägen, det är mitt mål"

Denna veckans blogg är Tess Björkman - en tjej som gillar stilrent mode, fokus på accessoarer och som gärna kickar igång veckan med kaffe, planering & promenad. Tess utstrålar Scandinavian chic och i hennes blogg finner du mode- och skönhetsinspiration i svala färgskalor! Profile - 14

Hej Tess, vad gör du för att peppa igång på en måndag?
För att komma igång med bra energi inför en ny vecka tycker jag om att ta en morgonpromenad, göra en stor kopp kaffe och planera min vecka innan dagen drar igång på riktigt. Dessutom försöker jag har något roligt inplanerat på mina måndagar för att få extra bra energi!

Hur skulle du beskriva dig själv och din blogg?
I min blogg skriver jag mycket om mitt intresse för mode och skönhet, jag själv som person är väldigt känslosam och då & då låter jag det ta plats även i bloggen. Dessutom pluggar jag Marketing Management och försöker blanda in min utbildning i innehållet på bloggen på ett roligt sätt. Jag hoppas att min blogg känns inspirerande, personlig och härlig att klicka sig in på.

Varför började du blogga?
Till en början ville jag ha ett forum att publicera och spara mina bilder som jag fotade. Nu har det blivit en plats för min vardag - nästan som en dagbok. Jag älskar att kunna bläddra tillbaka i bloggen för att minnas flera månader tillbaka.Vilka är dina bästa modetips?
Klä dig stilrent men chict! Hitta dina accessoarer som du trivs med och använd dig av dem så mycket du kan. Gå på känsla och våga testa dig fram!

Vad gör du om fem år?
Om fem år har jag en kandidat inom Marketing Management och jobbar med något jag älskar inom det området, reser och har en egen lägenhet. Jag umgås mycket med mina nära och kära och hinner lägga tid på sånt som ger mig positiv energi.

Har du några favorit-influensers som du inspireras av?
Hanna Stefansson, Babba Canales och Hanna Mw tycker jag om! Inspirerande, drivande, talangfulla och positiva kvinnor - sånt inspirerar mig.

Vad har du för mål med din blogg?
Mitt mål är att få uttrycka kreativitet och sånt som inspirerar mig. En plats där jag kan skriva av mig, uttrycka mina åsikter och fylla med mitt intresse inom mode. Har jag tur inspireras några av mina läsare på vägen också, det är mitt mål.

Vad önskar du dig just nu?
En lägenhet, vår, en tacosbuffé till middag när jag kommer hem ikväll, kortare avstånd mellan Göteborg och Jönköping samt en lite snällare värld.


Tess blogg: nouw.com/tessb