Här finns 5 av Sveriges bästa spa

Massage, avslappning, fluffiga morgonrockar och sköna sängar - visst låter det lockande med en spahelg? Såhär i början på året är en perfekt tid för att skämma bort sig själv, tycker vi. Därför listar vi fem spa värda ett besök! Lifestyle - 43

Yasuragi. Mitt ute i Saltsjö-boo i Stockholm hittar du en bit av Japan. Spahotellet Yasuragi inbjuder till en rogivande vistelse. Här finner du traditionella japanska bad i form av varma källor, olika typer av japansk mat i hotellets flera restauranger och ett generöst utbud av skönhetsbehandlingar.

Varbergs stadshotell & Asia spa. Även här kan du uppleva influenser från öster. I den pampiga sekelskiftesbyggnaden finner du en atmosfär som andas Asien. Här kan du finna lugnet samtidigt som du har chansen att utöva flera olika typer av yoga och meditation.


Copperhill Mountain Lodge. Uppe I fjällen i vackra Åre ligger det här spahotellet med inspiration från naturen. Massageoljan som masseras in och mjukar upp dina muskler har doft från fjällenar och maten i restaurangen tillagas med lokala och hållbart producerade råvaror.

Sankt Jörgen Park. Ett stenkast från Göteborgs stadskärna finner du ett sparesort med golfbana utanför dörren. Hit bör du söka dig om du gillar tanken på att kombinera god mat och spa med en runda golf eller ett svettigt träningspass!

Selma spa. I mysiga Värmland ligger Sunne och Selma spa. Här hittar du inte bara frisk luft och en vacker omgivning men även ett flertal val av spapaket. Varför inte säkra en bra start på veckan genom att boka deras paket Söndagsritual?


Vilket av dessa spa vill du helst besöka?


Omslagsbild: @amandanorling