Här är den nya hälsobaren i Göteborg

Här är den nya hälsobaren i Göteborg

Har du också saknat ett ställe i Göteborg med hälsosam mat rakt igenom? Vi har intervjuat Nouws bloggare Therese Svensson - en av grundarna till Saluhallens nyöppnade hälsobar Boost! Mat & recept -

Vad är er tanke bakom Boost Your Body?
Vår tanke med Boost är att erbjuda clean mat utan socker och tillsatser. Vi saknade ett ställe i Göteborg man kunde gå till om man ville ha bra råvaror och kunna vara säker på att det man får i sig är av högsta kvalité och gör gott för sin kropp. Jag fick frågan i våras om jag ville vara med och skapa något likt detta, och jag har med mina kunskaper inom träning och hälsa tillsammans med min partner som har varit i restaurangbranschen i några år tagit fram detta koncept. Vår filosofi är att du ska gå ifrån Boost med en härlig feeling i kroppen och att förknippa vår mat med glädje, och att erbjuda Göteborg hälsosam mat på ett nytt vis! Enligt mig är det en bättre hemmagjord matlåda. Du kan äta den med gott samvete, du vet exakt vad du äter, men den är gjord med en touch som kommer göra att du älskar din lunch!

Vad erbjuder ni på menyn?
Vi säljer matiga sallader och proteinsmoothies. Du kombinerar ihop din drömlåda genom att välja ditt protein, din kolhydrat, din boost och din röra! Vi använder oss av färska råvaror så som färsk kycklingfilé, kalkon samt laxfilé och våra röror är hemmagjorda och utan onödigheter! Tanken här är att du ska bli mätt på bra mat, och veta att du får i dig sådant som är bra för din kropp och faktiskt håller dig mätt & nöjd. Vi har även färdiga rätter! Våra proteinsmoothies är perfekta innan eller efter träning, till mellanmål eller frukost. Här kan du mixa din egen smoothie eller varför inte välja någon utav våra färdiga med exempelvis jordnötssmör?

Varför ska man välja att äta lunch hos er?
Du ska äta lunch hos oss för att du vet att du får det du betalar för. Färska råvaror, en bra portion mat för ett bra pris. Dessutom smakar det riktigt bra & du håller dig mätt samt får en smakupplevelse som kommer göra att du kommer tillbaka!

Vilken rätt är din personliga favorit?
Jag måste säga vår färdigmixade rätt CHICKEN, det är min favorit just nu. Sallad, Kycklingfilé, svart ris, cashewnötter toppat med vår hemmagjorda guacamole.

Hur har responsen vart hittills?
Otroligt positiv och det glädjer mig verkligen. Det är något speciellt med att servera mat man står bakom och tror på till 110 %!

Tack @THERESESVENSSON för intervjun och på hennes blogg kan ni läsa mer om restaurangen. Ni hittar den i Saluhallen i Göteborg!