Här är de nominerade till Årets designer på ELLE-galan 2018

Här är de nominerade till Årets designer på ELLE-galan 2018

Återigen samlar vi Sveriges modeelit under ELLE-galan 2018 för att hylla det gångna modeåret och kora de stolta vinnarna i femton priskategorier. Här är de nominerade i Årets designer 2018! Fashion - 7

De som har varit mest inflytelserika i modebranschen under året premieras för sitt arbete inom stil och mode med några utav Sveriges mest prestigefyllda priser, bland annat Årets designer.

Tre utvalda designers är nominerade till priset Årets designer och har alla utmärkt sig inom svenskt mode under det gångna året. Vem som får den stora äran att ta emot utmärkelsen avslöjas på ELLE-galan, fredagen den 19 januari.


De nominerade är:

Carin Rodebjer, Rodebjer

"Personligt och signaturstarkt. Carin Rodebjer går från klarhet till klarhet med en urban, global look som klär den moderna kvinnan – i alla åldrar. Garderobsfavoriter för alla tillfällen!”


Frida Bard, HOPE

“Dam eller herr? Oviktigt! Frida Bard är designern som vågar utmana systemet med en look som uppmuntrar oss att tänka bortom garderobens könspolarisering. Nytt och energifyllt!”


Roland Hjort, Whyred

“Innovativt och överraskande. Roland Hjort upphör aldrig att förvåna med ständigt nya visionära silhuetter, paletter och konstfulla mönster. Samtidslook med hög modepuls!”