Här är de 6 bästa träningsapparna

Här är de 6 bästa träningsapparna

Vill du träna var du vill, när du vill? Träningsappar är ett enkelt, smidigt och portabelt sätt att träna på. Vi listar de sex bästa apparna just nu! Träning & hälsa - 30

1. Seven - 7 Minute Workout. En träningsapp som bygger på att du tränar sju minuter om dagen, utan behov av träningsutrustning. Den perfekta appen för dig som annars drar den där ursäkten om tidsbrist lite för ofta. Eller för dig som gillar att kunna träna korta och intensiva pass!
Pris: gratis
?Finns till: finns till både iOS & Android

2. Hemträning. För många är det att behöva ta sig utanför hemmet till ett gym - som är det jobbigaste med träning. Detta är därför den ultimata appen för dig som antingen inte orkar ta dig till gymmet, eller som helt enkelt vill kunna träna hemma. Det finns ett flertal träningstyper att välja mellan, utefter smak och behov.
Pris: gratis
?Finns till: Android

3. Mindfullness - Lugn & lycklig. En app med fokus på avslappning som funkar perfekt för nedvarvning efter träning. Eller varför inte använda den efter en stressig dag, för att kunna slappna av och somna bättre?
Pris: 20 kr för iOS & 15 kr för Android
?Finns till: både iOS & Android

4. Spotify Running. Är smidigt nog en del av den vanliga Spotify-appen. När du tar en springtur känner den av i vilken takt du springer, och väljer utefter det en låt vars takt passar med din. Dessutom väljer appen låtar efter din musiksmak!
Pris: gratis
?Finns till: både iOS & Android

5. Hatar Träning. En app utvecklad av Friskis & Svettis till alla som hatar tanken på att träna, men ändå vill komma igång. Att komma över den tröskeln tar 6 timmar menar experterna, därför låter appen dig komma igång under 12 pass som är 30 minuter långa styck. Förhoppningen är att du efter det ska ha kommit över träningströskeln. Och att du efteråt hatar träning mindre!
Pris: gratis
?Finns till: både iOS & Android

6. Nike+ Training Club. En maxad app med möjlighet till varierad träning i olika svårhetsgrader. Något som gör det lätt att hitta en träningsform just du gillar! En röst instruerar dig på härlig brittisk engelska, en timer på skärmen håller koll och en video visar hur du gör. 
Pris: gratis
?Finns till: både iOS & Android


Omslagsbild: @sarasheart