"Haluan rikkoa perinteisiä kauneusihanteita"

Tämän viikon bloggaajamme on upea Noora Inkiläinen, jonka positiivinen elämänasenne suorastaan huokuu hänen blogistaan! Lue artikkelista mitä Noora toivoo elämältä ja mitä hän haluaisi saavuttaa blogillaan! Profile - 5


Kerro meille vähän itsestäsi, kuka olet ja mistä tulet?
Heippa kaikille! Olen siis Noora, 22-vuotias positiivisella elämänasenteella varustettu nuori nainen. Ystäväni kuvailevat mua pirteänä ja iloisena, rennolla asenteella siunattuna ja rohkeana mimminä. Olen koulutukseltani lähihoitaja ja teen töitä lasten parissa, joka on aina ollut unelmani! Blogissani jaan iloista meininkiä, arkisia puuhia, asukuvia ja positiivista kehonkuvaa. Olen asunut koko elämäni Seinäjoella, joka sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla. Asun vielä vanhempieni kanssa, mutta nyt olen alkanut haaveilemaan omille muutosta. Tampere houkuttelisi kaupunkina todella paljon! Ja mä rakastan yksinkertaisesti elämää.

Mikä on parasta bloggaamisessa ja kauanko olet nyt blogannut?
Pidän bloggaamisessa eniten siitä, että pääsen tutustumaan uusiin ihmisiin, omiin lukijoihini sekä muihin bloggaajiin. Oon saanut elämääni monta uutta ihmistä bloggaamisen kautta ja se on mielestäni todella ihanaa! Rakastan yli kaiken valokuvaamista ja kuvien muokkailua, nehän ovat iso osa tätä bloggaajan hommaa. Kirjoittaminen on ollut mulle myös ihan pienestä pitäen jonkinlainen intohimo! Ensimmäisen blogini aloitin yläkoulussa ja sitä kirjoittelin varmaankin noin parisen vuotta kunnes innostus lopahti. Nykyistä blogiani olen kirjoitellut vuoden 2015 syyskuusta, joten blogini täyttää tänä vuonna 3 vuotta ja loppua ei näy.

Mitä toivoisit saavuttavasti blogillasi?
Bloggaaminen on ollut mulle lähinnä harrastus enkä ole koskaan ajatellut tienaavani tällä, mutta on ollut silti kiva saada pieniä yhteistöitä, koska ne kertovat siitä, että työtäni arvostetaan ja sisältöni on laadukasta. Haluan luoda ympärilleni positiivista energiaa ja parhaimpia kommentteja mitä olen blogiini saanut, on ehdottomasti ne, joissa kerrotaan kuinka iloiseksi postauksistani on tullut. Haluan myös rikkoa perinteisiä kauneusihanteita ja osoittaa, että myös me isokokoisemmat voimme olla upeita.


Mitä odotat eniten tulevalta kesältä?
Ehdottomasti kaikkia festareita! Olen tällä tietoa menossa ainakin Provinssiin, joka järjestetään täällä Seinäjoella ja sen lisäksi Ruisrockiin ja kesän lopulla ehkä vielä Weekend Festivaleille katsomaan Macklemorea. Ollaan myös sovittu bloggaajakollegoiden kanssa yksi kiva reissu heti kesäkuussa, joten sitä odotan myös innolla! Pääsen myös kuvauskeikalle yksiin häihin, joka on mulle tosi iso juttu. Olen koko kesän töissä, joten en ole sen takia tehnyt mitään isompia suunnitelmia kuten esimerkiksi ulkomaille lähtöä tai muuta.

Mitä kosmetiikkatuotetta ilman et voisi elää?
Mulla on tässä nyt kolme vaihtoehtoa ja vähän on vaikea päättää. Meikkivoide, puuteri vai huulipuna. Tää on ihan tosi hankala kysymys!! Mut kyllä mun on valittava varmaankin toi meikkivoide, koska sillä saa kivasti kumminkin peitettyä kaikki epäpuhtaudet ja sillä saa luotua kasvoille sen fiiliksen, että kasvoissa on edes jotain meikkiä. Puuteri tulee hyvänä kakkosena, koska sillä saan mun kasvojen rasvaisuuden kuriin ja huulipunia mä vaan satun rakastamaan ja huulipunaa multa löytyy aina huulilta.

Millaisesta elämästä unelmoit?
Unelmoin elämästä, jossa pystyn aina löytämään asioista ne positiiviset puolet. Haluan pysyä iloisena vastoinkäymisistä huolimatta ja toivon, että pysyn terveenä koko elämäni ajan. Haluan läheisilleni sitä kaikkein parasta eli onnellisen ja terveen elämän. Unelmoin myös siitä, että voidaan joskus mun kahden parhaan ystävän kanssa kasvattaa lapset yhdessä ja pysyä elinikäisinä ystävinä, he ovat mulle niin tärkeitä. Kliseisesti toivon tottakai, että löydän elämääni sen minulle tarkoitetun henkilön, jonka kanssa jakaa mun elämä. Ja unelmoin myös siitä omasta koirasta, jonka tulen kyllä ihan varmasti hankkimaan jossain vaiheessa. Jossain vaiheessa elämää olisi upeaa päästä myös matkustelemaan, koska tähän mennessä oon käynyt vasta 5 eri maassa Suomen lisäksi ja viimeisimmästä ulkomaanmatkastakin on kulunut jo 7 vuotta, huhhuh. Tämän kaiken olisin toki voinut tiivistää tähän yhteen lauseeseen: tasapainoinen elämä, jossa on sopivissa määrin kaikkea, kuulostaa unelmalta.


Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? Bloggaatko yhä?
Viiden vuoden päästä haluaisin asua Tampereella, jossain tosi ihanassa kämpässä koiran kanssa. Olisi myös ihanaa jos viereltä löytyisi joku kiva tyyppi! Teen töitä edelleen lasten parissa ja toivon ainakin bloggaavani edelleen.

Suunnitteletko asusi etukäteen vai valitsetko ne sen hetkisen fiiliksen mukaan?
Jos ostan jotain todella ihanaa vaatekaupasta, saatan usein päättää, että tämän haluan kuvata päälläni mahdollisimman pian ja silloin suunnittelen osan asustani etukäteen. Loppuosa asusta rakentuu kuitenkin yleensä kuvauspäivänä. Joskus saatan kyllä mennä ihan fiiliksen mukaan, joten mä teen kyllä ihan molempia!

Mitkä ovat mielestäsi kaksi vaatekappaletta jotka jokaisella naisella tulisi olla vaatekaapissaan?
Hmm, taidan vastata hyvät mustat farkut ja valkoinen paita. Nämä ovat semmosia vaatteita, jotka voi yhdistää ihan miten vaan ja mihin vaan. Tajusin itsekin yksi päivä, että ei vitsi, mulla ei ole valkosta t-paitaa mun vaatekaapissa! Ehdottomasti pitää semmoinen nyt hommata, koska se näyttäisi törkeän hyvältä kesällä vaikka hameen tai korkeavyötäröisten housujen kanssa. Mustat farkut sopii myös ihan kaikkeen ja ne on helppo yhdistää monella eri tavalla, joten ehdottomasti jokaisen kaapista pitäisi semmoiset löytyä. Nämä kaksi vaatekappaletta toimivat hyvin myös yhdessä ja pelastavat ne pahimmatkin asukriisit.


Seuraa Nooraa:

Blogi: @NooraMaijaKatariina
Instagram: @noorainkilainen