"Håll det simpelt och satsa på endast ett utstickande plagg"

Denna veckans blogg är Emil Eriksson - en stilsäker kille med stora ambitioner som satsar på en karriär inom modebranschen. Vi tog pulsen på Emil och snackade framtid, fototips, varför han började blogga och var han finner inspiration! Profile - 6

Hej Emil, vad gör du för att peppa igång på en måndag?
Tjena! Jag drar först till gymmet där jag möter upp mina härliga kompisar och tränar med och sen en riktigt stor och god frukost. Det ger mig en kick-ass start på dagen och veckan!

Hur skulle du beskriva dig själv och din blogg?
Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt glad, positiv och schysst kille. Mina vänner skulle nog även säga att jag är en riktig tidsoptimist vilket jag nog kan hålla med om, då jag ofta har många bollar i luften och ibland hinner man inte riktigt med allt som man kanske vill. Min blogg handlar för det mesta om mitt enormt stora modeintresse blandat med bra bilder och min vardag.

Varför började du blogga?
Ja du! Det är en bra fråga, jag började blogga för ca 2 år sedan med min polare @hampus och då startade vi en blogg tillsammans. Jag minns inte riktigt varför vi startade den men eftersom att vi båda var väldigt mode intresserade och ville hitta på något kul men ändå lite annorlunda och det var inte så många killar som bloggade så tänkte vi... why not? Men just nu så bloggar vi båda separat här på Nouw.På din blogg finns många snygga outfitbilder - vilka är dina bästa foto- och modetips?
Okej, jag börjar med mitt fototips. Mitt bästa fototips är att experimentera och öva! Ut och fota, fota, fota. Lär dig din kamera utan och innan och lär dig redigera dina bilder. Det gör riktigt stor skillnad vare sig du använder Photoshop eller en app i mobilen. Mitt bästa modetips är att hålla det simpelt, satsa på detaljer och om du måste - ha bara något utstickande plagg, typ jackan eller skorna.

Vad gör du helst på helgen?
På helgen umgås jag helst med vänner och på kvällen blir det en mysig middag med familjen följt av utgång på kvällen!

Vilka influensers inspireras du mest av? Och varför?
Jag inspireras av väldigt många men om jag ska nämna några så är det först och främst Toni Mahfud (@tonimafud på Instagram). Mest för att han har så galet bra bilder! Men sedan har vi även Julian Hernandez och Andreas Wijk som alltid levererar och har en grym stil!

Vad har du för mål med din blogg?
Mina mål med min blogg är ganska simpla, jag vill helt enkelt inspirera så många som möjligt och dela med mig av vad jag gör på dagarna.

Vad gör Emil om 5 år?
Oj! Om 5 år är jag 24, då jag har en fin lägenhet inne i stan, reser jorden runt, jobbar inom modebranschen och håller på att bygga upp mitt imperium. Jag har hittat ”the love of my life” men inga barn än, det är förtidigt, haha! ;)

Vad önskar du dig just nu?
Just nu önskar jag mig lite varmare breddgrader, typ Maldiverna eller något skulle inte sitta fel. Nya hörlurar skulle också vara bra då jag tappar bort mina direkt…