"Haaveilen siitä, että saan matkustella paljon ja nähdä maailmaa"

"Haaveilen siitä, että saan matkustella paljon ja nähdä maailmaa"

Viikon bloggaajamme on tällä viikolla aurinkoinen Emilia Hiltunen, joka rakastaa matkustelua ja auringonlaskuja. Lue kuinka monessa maassa Emilia on jo matkustanut, sekä mitkä ovat hänen unelmakohteensa! Profile - 8


Kerro meille vähän itsestäsi, kuka olet ja mistä tulet?
Oon Emilia Alexandra, alunperin Hangosta kotoisin, mutta nyt Tamperelaistunut nainen. Ammatiltani oon vyöhyketerapeutti ja työskentelen luontaistuoteliikkeessä kasvilääkinnän parissa! Rakastan turkoosia merta, hiekkarantoja ja auringonlaskuja - toisin sanoen matkustaminen on ruokaa mun sielulle! Ja ainiin, täytän ensiviikolla 24 vuotta!

Mitä toivoisit saavuttavasti blogillasi?
Hmm.. Toivoisin saavuttavani paljon vuorovaikutusta upeiden ihmisten kanssa ja inspiroivia yhteistöitä! Oon saanut myös paljon ystäviä elämääni blogin kautta, joten mainitaan nekin!

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? Bloggaatko yhä?
Viiden vuoden päästä oon mun unelmieni duunipaikassa ja asun unelmakämpässä, toivottavasti jossain ihanassa puutalossa (meren rannalla!!)! Oon muuttanut ehkä jonnekkin uuteen kaupunkiin ja sitä ennen reissannut pidemmän aikaa ulkomailla. Uskoisin että bloggaan!Monessako maassa olet vieraillut?
Huh, piti oikein alkaa laskemaan! Mun listalla on tällä hetkellä 17 käytyä maata. Tavoitteena on 50 maata, siihen mennessä kun täytän 50! Pohjoisin paikka on Norjan jäämeri ja eteläisin Thaimaa.

Mikä on lempipaikkasi koko maailmassa?
Kun mietin lempipaikkaani koko maailmassa, mulla nousee ensimmäisenä mieleen Majorcan salaiset poukamat auringonlaskun aikaan. Toi saari kätkee sisäänsä niin paljon muistoja, että sanoisin sen mielelläni, mutta lempipaikka tässä maailmassa on kuitenkin aina se oma koti.

Entä mikä on unelmien matkakohteesi?
Mä oon aina haaveillut pääseväni Macchu Picchun muinaiseen inkakaupunkiin! Myös Meksiko houkuttaisi tai joku rakkausloma Tyynellämerellä. Huomaatteko kuinka hyvä oon päättämään...Mitkä ovat luottovaatekappaleesi?
Jos paha päivä iskee, niin oversized villapaita ja mukavat trikoot toimii aina! Vaaleanpunainen ja harmaa on mun luottovärejä ja niiden kanssa tunnen olevani parhaimmillani!

Millaisesta elämästä unelmoit?
Unelmoin elämästä, jossa voin joka aamu herätä onnellisena ja terveenä. Sairastan kroonista sairautta, jonka myötä oon oppinut arvostamaan välillä mitä arkisempiakin asioita. Haaveilen siitä, että saan matkustella paljon ja nähdä maailmaa. Tottakai kliseiset aviomies ja lapsetkin on tietynlainen unelma, mutta ehkä joskus hamassa tulevaisuudessa sitten.

Millainen olisi täydellinen viikonloppu?
Täydellinen viikonloppu koostuisi jostain ihanasta kylpylälomasta parhaan ystävän kanssa. Hieronta, manikyyri, hyvää ruokaa, viiniä ja syvällisiä puheita. Poreissa kellumista ja aamiainen sänkyyn. Täydellistä rentoutumista, josta suoritukset on kaukana. Oh yes please. Joku staycation ois just nyt aivan ihana!Seuraa Emiliaa:

Blogi: Enkeleitä hiuksissani
Instagram: @emiliaaalexa