"Haaveilen näyttelijänurasta"

"Haaveilen näyttelijänurasta"

Matkustelua ja esiintymistä rakastava viikon bloggaajamme Anette Mankolanaho on persoonana sanavalmis ja positiivinen, minkä lisäksi hän omaa upean tyylin. Lue artikkelista minne Anette haluaisi matkustaa seuraavaksi! Profile -


Kerro meille vähän itsestäsi, kuka olet ja mistä tulet?
Olen Anette Mankolanaho, 26-vuotias, ystävällinen, spontaani ja sporttinen nainen kotoisin aurinkokaupunki Naantalista. Tällä hetkellä asun Kankaanpäässä, mutta syksyllä muutamme poikaystäväni kanssa Vantaalle. Rakastan esiintymistä, matkustelua ja kaikenlaista urheilua. Koulutukseltani olen Kansainvälisen kaupan tradenomi, mutta haaveilen näyttelijän urasta.

Mikä on parasta bloggaamisessa ja kauanko olet nyt blogannut?
Bloggaamisessa parasta on mielestäni vapaus luoda mitä ikinä mieleen tuleekaan. Blogi on minulle samalla myös jonkinlainen päiväkirja, ja paikka, jossa voin ilmaista luovuuttani. Olen blogannut jo vuosia sitten, mutta minulla on ollut aina ns. on-off suhde blogiini. Nyt täällä Nouw :issa olen pitänyt blogia hieman yli puoli vuotta.

Mistä sait innon bloggaamiseen?
Aloitin joskus aikanaan blogin ns. "omaksi päiväkirjakseni" ja ajan kuluksi.Mitä löytyy tämän hetkiseltä ostoslistaltasi?
Tämän hetkiseltä ostoslistalta löytyy aika paljon kaikkia koti- ja sisustusjuttuja, sillä muutto omaan kotiimme Vantaalle häämöttää jo pian.

Miten kuvailisit tyyliäsi?
Mielestäni tyylini on aika simppeli, mutta asuissani on yleensä aina jokin spesiaali juttu.

Mikä on pahin tyylimokasi?
Pahin tyylimokani on ehdottomasti se, että pukeudun usein liian mukavasti, esimerkiksi sporttitrikoihin, ja laittaudun myös aivan liian harvoin.Mikä on unelmien matkakohteesi?
Minulla on monia matkakohteita, joista unelmoin. Erääseen unelmien matkakohteeseen, eli Malediiveille pääsin käymään maaliskuussa. Tällä hetkellä haaveilen matkasta Amerikkaan, esimerkiksi road tripin merkeissä.

Keiden vaikuttajien tyyleistä saat eniten inspiraatiota? Miksi juuri heidän?
Ehdottomasti Kenza Zouiten ja Hanna Schönbergin. Kummallakin on omaan silmääni miellyttävä tyyli. Heidän tyylinsä ovat trendikkäitä, simppeleitä, mutta kuitenkin niissä on jotakin muista poikkeavaa, ja erilaista.

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? Bloggaatko yhä?
Haaveilen näyttelijänurasta, joten toivottavasti pystyisin sillä tavoin tuomaan itselleni leivän pöytään, mutta jos en, niin toivottavasti teen ainakin jotakin luovaa. Toivon myös, että olen viiden vuoden päästä onnellinen ja terve, ja että olen nähnyt maailmaa taas hieman enemmän. Uskon myös bloggaavani vielä viidenkin vuoden päästä.Seuraa Anettea:

Blogi: @ANETTEMANKOLANAHO
Instagram: @anettemankolanaho
YouTube: Anette Mankolanaho