Haastattelussa Nella Törnroos

Haastattelussa Nella Törnroos

Lue haastattelumme uudesta Nouw-kärkibloggaajastamme Nella Törnroosista. Profile - 1


Miltä tyypillinen päiväsi näyttää?
Herään noin 6:30 ja autan tyttäreni valmistautumaan kouluun. Sen jälkeen, kun olen kävellyt hänen kanssaan kouluun, useimpina päivinä menen takaisin kotiin tekemään töitä. Joko tuotan ja suunnittelen sisältöä sosiaalisen median kanavilleni ja vastailen sähköposteihin, mutta minulla on myös osa-aikatyö sosiaalisen median assistenttina kosmetiikkayrityksessä, joka pitää minut myös kiireisenä. Joinain päivinä osallistun tapahtumiin tai tapaamisia kaupungilla. Niinä päivinä yritän saada töitä tehtyä kahvilassa tai ravintolassa, jotta en kuluttaisi aikaa kodin ja kaupungin välillä reissaamisessa. Tyttäreni palaa koulusta noin neljältä ja pyrin viettämään loppupäivän hänen kanssa. Usein hänen nukkumaanmenon jäljeen vastaan sähköposteihin, editoin videoita tai rentoudun katsoen TV:tä/Netflixiä.

Miltä tuntuu olla osa Nouwta?
Olen todella innoissani ollessani osa Nouwta. Rakastan että se tuo yhteen monia lahjakkaita ja inspiroivia vaikuttajia ympäri Pohjoismaita ja tämä on todella inspiroiva yhteisö olla mukana. Tuntuu myös että Nouw on tehnyt helpoksi sen, että seuraajien on helppo seurata suosikkibloggaajiaan ja olla heidän kanssaan vuorovaikutuksessa. Olen todella innoissani tästä uudesta luvusta blogi- ja vlogiurallani ja minulla on monia mahtavia videoita ja postauksia tulossa ja en malta odottaa että pääsen jakaamaan niitä teidän kanssa!

Mikä on ensimmäinen asia jonka teet aamulla?
Usein makaan sängyssä vielä puoli tuntia ennen kuin herätyskelloni soi. Tarkistan sähköpostini, Instagram-feedin ja pelaan Candy Crushia. :-D Sitten laitan musiikkia soimaan ja yritän saada tyttäreni ylös sängystä (hän rakastaan unta aamulla).

Mitä tulet jakamaan blogissasi?
Blogini kertoo suurilta osin kauneudesta. Tulen jakamaan step-by-step meikki- ja hiustutoriaaleja, kauneusvinkkejä ja tuotearvosteluja. Tykkään myös jakaa tyylistäni ja elämästäni, joten älä ylläty kun näät postauksia, jotka eivät ole kauneuteen liittyviä. :-D

Koti-ilta vai bileet? Koti-ilta. Mikään ei voita kotoisaa koti-iltaa läheisten ystävien, hyvän ruoan ja viinin kanssaMitkä ovat tulevaisuuden haaveesi?
?
Tulevaisuuden haaveeni on ollut sama monta vuotta. Haluan muuttaa ulkomaille edes vähäksi aikaa. Jos en olisi äiti, olisin todennäköisesti lähtenyt jo au pairiksi tai muuta, mutta se ei ole helppoa kun sinulla on joku, josta huolehtia. Joten juuri nyt kaikki muut haaveeni ovat sellaisia, jotka tuovat minua lähemmäs haavettani muuttaa ulkomaille. Haaveilen myös kolmesta lapsesta lisää, mutta mies auttaisi tuossa haaveessa paljon. :-D

Kerro viisi asiaa joita ilman et voisi elää?
?
Minun puhelin, kone ja kamera, sillä ilman niitä en pystyisi työskentelemään. Nautin myös hetkistä, jolloin en tee mitään, joten haluaisin ehdottomasti myös tyynyn ja viltin!

Viisi nopeaa.
Elokuvat vai TV-sarjat? TV-sarjat, sillä katson harvoin enää elokuvia mutta ehkä siksi, koska minulla ei riitä aika, sillä on niin monia hyviä TV-sarjoja.

Soittaa vai laittaa viestiä? Laittaa viestiä. Jos voin, hoidan asiat tekstaamalla tai sähköpostilla. En pidä puhelimessa puhumisesta, paitsi jos puhelu on 2 tuntia kestävä kuulumisten vaihto läheisen ystävän kanssa.

Tennarit vai korkkarit? Tennarit, sillä olen mukavuudenhaluinen :-D Ainoat kerrat, jolloin käytän korkokenkiä on silloin, kun olen juhlimassa tai olen hienossa tilaisuudessa.

Kaupunki vai hiekkaranta? Hiekkaranta, sillä mikään ei ole rentouttavampaa kuin aaltojen katselu, lämpimän auringon tunteminen iholla ja lintujen laulun kuuntelu.

Koti-ilta vai bileet? Koti-ilta. Mikään ei voita kotoisaa koti-iltaa läheisten ystävien, hyvän ruoan ja viinin kanssa.Writer
Redaktionen