Göteborgs bästa sommarställen

Göteborgs bästa sommarställen

En av Sveriges bästa sommarstäder är utan tvekan Göteborg. Vill du veta vart du ska ta vägen när du kommer hit? Kolla in här! Lifestyle -

Bar Himmel
Strålar solen klockan fem på eftermiddagen och du befinner dig i stan? Ja då ska du ta dig till Götaplatsen och Bar Himmel. Där skiner solen allra längst, vinet är extra kallt och jag är nog inte ensam om att tycka detta ställe är ett utav Göteborg bästa sommartid.

Port Du Soleil
En klubb i Göteborg som bjuder på utomhusterass, ett stort dansgolv, happenings och härliga människor. Denna klubb bjuder även på grymma dagsfester under utvalda datum på sommaren.

Backstage
Vill du ha en riktig fest? Ta dig till Backstage! En sommarklubb som levererar spelningar varje helg och ett riktigt bra drag.

Slottskogen
Känner du bara för att hänga med kompisarna, grilla och snacka ikapp helgen? Då borde ni köpa med er en engångsgrill och ta med filten till Göteborgs finaste park - Slottskogen. Om du inte hade sommarfeelings innan så lär du få det när du kommer dit. Om ni blir frusna så kan ni alltid gå vidare sedan till Villa Belparc, en restaurang i området.

Storköket
Vid Stora teatern slår det varje sommar upp en mysig restaurang som heter Storköket. Ska du gå på dejt? Ta er dit.

Scandic Rubinen takterass
Vill du kunna njuta av solens strålar hela dagen så ska du ta dig hit på kvällen. Utöver att du får dig en riktigt god drink så får du även en utsikt över hela Göteborg.


Bild lånad av @moamattsson