Glittrigt event med Milajki Style Factory

Glittrigt event med Milajki Style Factory

Sockervaddsdrinkar, enhörningar, färgglada selfies, glitter i mängder och såklart en massa glädje! Det var bara några av sakerna som det bjöds på under Milajki Style Factory's invigningsevent! Other - 8

Häromveckan var vi tillsammans med Nine Agency och några av våra profiler inbjudna till Milajki Style Factory i Göteborg, den första interaktiva upplevelseportalen av sitt slag i Sverige. Det bjöds på en upplevelse utöver det vanliga och alla gick vi därifrån med kamerarullar fyllda av nya färgglada bilder och selfies.

I dörren möttes vi av Pierre Edström, brand director och co-founder av Milajki. Företaget har som mål att sprida budskapet "våga vara unik" och "be inte om ursäkt för att du tar plats", något som speglas i varje vrå av pop-up portalen.

I entrén bjöds det även på sockervaddsdrinkar och specialdesignade enhörningsglassar med glass från "Lejonet och Björnen".

@lisayar och My Janzén med varsin sockervaddsdrink i handen.

Milajki Style Factory är en plats där glädje prioriteras och inspirationen flödar, något som blev tydligt så fort vi klev in och möttes av en labyrint av färgglada och multi-sensoriska installationer, så kallade selfie scenarios. Här var det bara att välja sin favoritfärg och låta kreativiteten flöda!

@fannyps, Ida Eriksson och @filippall passar fantastiskt bra i färglada peruker!

Inte klädd för situationen? Inga problem alls! Här fanns det massor av accessoarer, paljettklädda ponchos och tylldrömmar att låna till ens foton. Så kul! En perfekt plats för att uppdatera Instagram-flödet med lite färg i en annars ganska så grå årstid!

Sara Frisack och Ida Eriksson klär bra i blått!

Färgglada peruker var populära! Moa Edlund, My Janzén, @lisayar och Ida Eriksson.

Så här såg några av gästernas Instagrams ut efter besöket:

Är du också sugen på att uppdatera din blogg eller ditt Instagram-flöde med lite färg? Biljetter och mer information hittar du på Milajkis hemsida: www.milajki.com, men du kan även få hjälp med att boka i deras entré. Det bästa är att de nu även förlängt sina öppettider till 31 oktober. En perfekt aktivitet för en regnig höstdag!

Tack till Milajki Style Factory för en superkul kväll och tack till våra profiler som ville komma och uppleva detta nya koncept med oss!