"Gjennom bloggen ønsker jeg å inspirere andre til å ha det bra"

"Gjennom bloggen ønsker jeg å inspirere andre til å ha det bra"

Denne ukens blogg er Annikken Sørlie. På bloggen hennes får du lese om litt av hvert, alt i fra deilig oppskrifter til de beste treningsøktene. Klikk deg inn for å bli bedre kjent med Annikken! Profile - 4

Hei Annikken, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Heia! Nå har jeg det veldig fint, takk som spør! Jeg er for øyeblikket i Spania, så det hjelper jo selvfølgelig veldig mye på! Også er jeg jo ukens blogg, og det føles også kjempebra. Jeg synes det er så gøy at bloggen er blitt lagt merke til, og å få muligheten til å være ukens blogg. Det er jo noe vi alle bloggere her på Nouw har lyst til å bli! Gir jo en skikkelig motivasjonsboost for videre blogging.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Om du blar deg nedover bloggen min, finner du forhåpentligvis raskt ut av at jeg har fokus på bildene og er litt forsiktig med teksten. Enda, i hvert fall. Håper å bli tøffere til å dele mer gjennom tekst etterhvert, men enn så lenge håper jeg at bildene mine og den lille teksten som kommer frem inspirerer og gir leserne mine mer enn nok.

Gjennom bloggen min ønsker jeg å vise frem det jeg brenner for, og inspirere andre til å ha det bra, og å finne noe som de også brenner for. Det har for det meste vært alt fra hverdag, mye reiser og ellers det som har falt meg inn. Men etter et lite bloggopphold er jeg kommet tilbake med en stor interesse for trening og ernæring, og det er derfor naturligvis mye sunn og god mat, oppskrifter og trening som står på bloggagendaen min for tiden!

Ikke minst så er jeg nyforlovet! Så etterhvert blir det nok mye bryllupsinspirasjon og planlegging dere får bli med på.

Hva er ditt beste fototips?
Dagslys! Dagslys. Dagslys. Jeg elsker klare, lyse bilder og det er det vanskelig å få til uten godt lys. Ellers er et annet godt tips å alltid ha et kamera med deg hvor enn du går. Nå er jo mobiltelefonene sine kameraer utrolig gode, så sånn sett er det et veldig enkelt tips å følge! Mine beste bilder fra reise og lignende er ofte de jeg ikke hadde planlagt å ta.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Til mine venners store fortvilelse (neida, joda) så trives jeg aller best i sofaen med god mat, snop og serie på tv-en sammen med samboeren, eller vennene mine. Jeg elsker rolige kvelder! Det er høyst nødvendig også i en hverdag med mye trening, jobb og hjernen på høygir.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg er nok en av de som leser mest blogger av... ja alle. Jeg elsker å sitte og lese meg gjennom blogg etter blogg. Det finnes jo så mange flinke, fine folk der ute! Bare ta en titt på profilen min og de jeg følger her på Nouw, så finner du deg nok noen nye favoritter. Ellers kan jeg trekke frem Eirin Kristiansen, Kristina Andersen, Ida Wulff, Pia Seeberg og Maren Erdvik. En god dose med flotte damer der altså!

Hva er ditt skjulte talent?
Mitt skjulte talent... er VELDIG godt skjult haha. For det har jeg ikke klart å funnet enda. Jeg spurte kjæresten om han hadde noe godt svar å komme med, og der var han tydelig i svaret "du har et stort talent på å bruke penger". Men at shopping er en svakhet hos meg er nok ikke så godt skjult så....

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Slikt tenker jeg ofte på! Hvor jeg tror og håper at jeg er noen år fram i tid. Om 10 år er jeg gift med samboeren min, vi har fått noen nydelige barn og er godt i gang med å leve et godt familieliv i et flott hus vi har klart å gjøre om til vårt eget hjem. Jeg jobber med mennesker, og sammen med de jobber vi for at de skal bli en bedre versjon av seg selv. Vi har også muligheten til å reise og oppleve verden.

Hva er oppskriften for deg og din blogg?
Gode, lyse bilder med tekst som passer inn. Nøkkelen min ligger også i at jeg gjør det jeg gjør fordi jeg elsker det - på den måten håper jeg at det som inspirerer meg skinner gjennom og inspirerer andre.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå:
- Eget hus
- Sommer
- PT-utdannelse


Besøk bloggen til Annikken her: www.nouw.com/annisor