Gina Tricot gör designsamarbete med Anine Bing

Snart släpps Gina Tricots första designsamarbete någonsin! Samarbetet med modeikonen Anine Bing har en skyhög coolhetsfaktor och utstrålar attityd. I begränsad upplaga släpps kollektionen i både butik och online i vår. När? Vi vet! Fashion - 17

Den 12 april släpps Gina Tricots första designsammarbete, både i utvalda butiker och online. Samarbetet är med ingen mindre än modedesignen Anine Bing, som är skaparen bakom LA-baserade klädmärket med samma namn. Anine är född i Danmark, uppvuxen i Sverige och bor sedan 2012 i soliga Kalifornien med sin familj. Kollektionen kommer att spegla Anines stil och vi kommer se lättburna plagg där basplagg mixas med denim och statement-plagg - såsom skinnjacka och leopardboots.

– Gina Tricot är ett företag och varumärke som jag alltid tyckt mycket om. Jag har själv varit en trogen kund så när frågan kom upp kändes det naturligt och väldigt spännande. Det har varit en fantastik möjlighet att kreativt få förena Gina Tricots varumärke med ANINE BINGs, men också för mig att få chansen att göra någonting på hemmaplan och möta den skandinaviska kunden genom kollektionen, säger Anine Bing.


Här visas en liten smygtitt på vad som komma skall. Om vi är taggade? Oh, ja!