Gigi Hadid tog sin #TogetherTour till Köpenhamn

I helgen besökte Gigi Hadid den danska huvudstaden, för att se hur fansen väljer att styla hennes kollektion TommyXGigi. Influencers från hela Norden var på plats och bland dem fanns Amanda Winberg, Moa Mattsson och Alice Stenlöf! Fashion - 14

I samarbete med Tommy Hilfiger

I helgen gick startskottet för höstens #TogetherTour, där Gigi Hadid reser runt till olika städer i världen för att se hur hennes fans stylar höstens TommyXGigi-kollektion. Första stoppet på resan blev Köpenhamn och Danmark, där Gigi och ett gäng nordiska influensers kikade på hennes kollektion och snackade styling.

På plats i gallerian Magasin Du Nord började Gigi med att presentera sin senaste kollektion. Årets TommyXGigi-kollektion är hennes tredje och den hyllar Tommy Hilfigers rock and roll-historia och har en rebellisk attityd tillsammans med en feminin twist. I kollektionen finns bland annat träningskläder, skor, klockor och solglasögon.

Förutom att presentera sin kollektion minglade Gigi med de nordiska profiler som var på plats. Några av representanterna för Sverige var Amanda Winberg tillsammans med Nouws egna bloggare @alicestenlof och @moamattsson (läs Moas inlägg om dagen här). De olika profilerna fick styla kollektionen och delade med sig av hur de lyckades ge plaggen en personlig touch med en nordisk twist.

Köpenhamn är bara början av Gigis #TogetherTour och näst på listan står bland annat Barcelona, Tokyo, London, Amsterdam, Milano och Paris.


Gigi Hadid tillsammans med influencers från Norge, Sverige, Danmark och Finland

Efter sitt möte med de nordiska profilerna fick Gigis fans möjlighet att få ett personligt möte i Tommy Hilfiger-butiken
Hela hundra stycken glada fans fick lov att träffa Gigi i Köpenhamn
Skribent
Redaktionen