Gift guide till henne med metapic

Gift guide till henne med metapic

Julafton är inte långt bort och klappar ska börja köpas. Frågan är bara vad som gäller i år? I detta reportage tipsar vi om julklappar till henne med hjälp av Metapic. Hoppas du finner lite inspiration! Fashion -

DOFT

Parfym är ett säkert kort enligt mig, om du vet vilken typ av doft personen du köper till gillar. Tunga, lätta, söta... Det finns något för alla! Det som jag tycker är bra med just parfymer som julklapp är att många går att köpa i "gift sets" där exempelvis body lotion i samma doft medföljer i en fin presentlåda som känns extra rolig att ge bort. Om du är sugen på att köpa ett doftset till någon i år rekommenderar jag dig att ta en titt bland personens parfymer för att få ett hum om vilken typ av doft du bör satsa på.

SKÖNHET

Vidare är smink en kategori med mängder av alternativ. Här är det dock bäst att hålla sig ifrån basprodukter som ska matchas med hudton och istället satsa på nödvändigheter till sminkväskan såsom sminkhorstar, blotting paper, läppbalsam eller setting spray. Även produkter i färg som nagellack, läppstift och mascara gör små paket perfekta att fylla julstrumpan med.

KLÄDER, SKOR & ACCESSOARER

Presentkort är såklart alltid ett bra alternativ men ibland kan det kännas roligare att faktiskt ha valt ut något själv till personen i fråga. Mitt bästa tips när det kommer till att köpa kläder och liknande till andra är att hålla sig till så enkla plagg/skor/accessoarer som möjligt i neutrala färger, då är det svårt att hamna fel.

Träning

Väska, skor, miljövänlig vattenflaska eller ekologisk yogamatta är förslag på julklappar till tjejen som gillar att hålla igång. Att uppdatera träningsgarderoben med nya tights, toppar och tröjor är aldrig fel det heller. Även här kan det vara bra att hålla sig till neutrala färger, if you want to play it safe.

Inredning

Glöm inte bort att fundera över inredningsartiklar. Till den som bor själv kanske en uppsättning snygga glas, ett gäng nya tallrikar eller en bricka i marmor vore något? Till någon som ännu bor hemma kanske en pläd, ett doftljus eller en tavla passar bra?

Skriven av: @ebbagarnell
Vill du hitta länkarna till alla produkter klickar du här.

Writer
Redaktionen