"Genomtänkta inlägg är nyckeln till en bra blogg"

Veckans blogg är fotoprinsessan som kommer bjuda på en hel del fina bilder på bland annat härliga frukostar och fina blommor. Häng med och läs hennes intervju här! Profile -

Hej Sarah, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej! När man blir veckans blogg kan man ju inte må annat än fint! Det känns hur roligt som helst!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
Det jag skriver mest om skulle jag nog säga är vardagen, inredning och det som fastnar på kameran helt enkelt. Men jag planerar lite mer än så!

Vilket är ditt bästa fototips, generellt?
Ljuset och kompositionen är mina främsta tips till en bra bild!

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Gärna med någon utav mina bästa vänner som man kan prata med allt och inget om eller framför en bra film tillsammans med pojkvännen och katten. Mysiga familjemiddagar är inte helt fel det heller. Sen får det gärna finnas lite mörk choklad till hands också ;)

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Jag har en drös bloggare jag följer och hittar inspiration ifrån men för att nämna några stycken så tycker jag om att besöka Elsa Billgren, Angelica Blick och Molly Rustas.

Dela med dig av en dold talang du har!
I'll tell you when I find it, haha!

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Om man får drömma, vilket jag tycker man får, så hoppas jag på att fotografi, design och sociala medier är en del av mitt yrke. Att ha möjligheten att resa så mycket det bara går och äga mitt drömhem på okänd plats med min framtida familj. Helst skulle jag vilja bo ena halvåret i Sverige och andra i Los Angeles, eller någon annan inspirerande och varm stad.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Jag tror att bra bilder är det som fångar intresset först, men sen tror jag också att varierande, inspirerande och genomtänka inlägg är nyckeln till en bra blogg.

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
Just nu önskar jag mig ett icke ekande bankkonto, en lägenhet i Göteborg och en resa till solen, palmerna och turkost vatten.