Ge bort en väldoftande julklapp i år

Ge bort en väldoftande julklapp i år

Undrar du vad du ska ge bort i julklapp i år? CLEAN guidar oss till den perfekta klappen att ge bort till nära och kära, eller till dig själv! Beauty - 18

I samarbete med CLEAN

Årets bästa högtid Julafton är äntligen snart här, och det är därmed hög tid att börja planera både din egen önskelista och julklapparna till nära och kära. För att underlätta i sökandet efter den perfekta julklappen, vill vi tipsa om tre olika fina parfymboxar att lägga under granen, eller ge till oss själva i jul.


Perfumer's Layering Trio


För personen som gillar att variera doft efter tillfälle
CLEANs Perfumer's Layering Trio innehåller de tre bästsäljande dofterna Rain, Skin och Warm Cotton. Den här boxen är en perfekt present att ge bort till någon som du vill introducera för Layering, som är en unik teknik för just CLEAN som innebär att du kan blanda olika parfymer med varandra för att få en ny och helt unik doft. Genom Layering kan du variera din doft för olika tillfällen. Till exempel vill du kanske ha en sensuell och varm doft för dejten, då kan du ta favoriten Warm Cotton, som är en fräsch och upplyftande doft, och blanda den med skin som är en varmare och mer sensuell parfym. Till en arbetsintervju eller ett viktigt möte vill du kanske ha en lite fräschare doft som utstrålar självförtroende, då kan du i stället blanda Warm Cotton med Rain som är en frisk och härligt blommig doft. Genom att använda dig av Layering skapar du även ditt helt egna doft-ID. För 795 kr får du den här boxen som är värd 1410 kr. Du hittar den på Åhléns här, eller på Kicks här.


Warm Cotton Trio & Rollerball Layering Trio


För personen som är trogen till en doft
Parfymen CLEAN Warm Cotton är en klassisk storfavorit ur CLEANs sortiment, och därmed ett säkert kort! Det är en upplyftande, varm och fräsch doft av nytvättade kläder som för många väcker nostalgiska känslor. I det här paketet ingår även en bodylotion och duschgel med samma doft som tillsammans med parfymen ger en intensivare doftupplevelse. Du hittar det här setet på Åhléns här och på Kicks här!

För personen på resande fot
När vi är ute och reser kan en personlig parfym vara en härlig påminnelse hemifrån. Det här mindre setet med Layering Trio- dofterna Rain, Skin och Warm cotton i rollerball-version passar utmärkt att ha i väskan, och är en perfekt julklapp till den som ofta befinner sig på resande fot. Eftersom att setet innehåller tre olika dofter, fungerar de lika bra att blanda och använda tillsammans genom Layering, eller var för sig. Du hittar Rollerball Layering Trio i Åhlens butiker.

Writer
Redaktionen