Fyra nyanser av blont – vilken är du?

Vill du möta våren med en blondare hårton? Här guidar vi till fyra olika blonda stilar, och bjuder dessutom på ett test där du får veta vilken blondin du är. Beauty -

Natural Blond

Den naturligt blonda tjejen älskar att gå ut, men är också fokuserad på sin karriär. Hennes stil är avslappnad, och hon är inte rädd för att experimentera med mode och trender. Hennes blonda hår är naturligt färgat med soliga reflexer – inte för blont och inte för mörkt, utan alldeles perfekt där emellan.

Beach Blond

Lättsam, cool och avslappnad – Beach Blond-tjejen älskar att hänga med sina vänner och resa till nya platser. Hennes stil är cool och trendig med en bohemisk twist. På hennes fötter sitter ett par sneakers, och hon tycker att hon är som allra snyggast på sommaren, när håret är blekt av solen och lockarna är perfekt rufsiga av saltvatten från stranden.

Platinum Blond

Hon är trendig, självsäker och utåtriktad – och modig. Den ultimata modetjejen vågar gå steget längre än sina naturligt blonda vänner. Det platinablonda håret får henne att känna sig lite edgy och speciell. Hon hänger gärna med sina kompisar – shoppar, fikar, dansar på klubben – och skulle aldrig banga en sen efterfest. Livet är en fest!

Classic Highlights

En klassisk skönhet, både självsäker, elegant och utåtriktad. Classic Highlight-tjejen älskar mode, men har samtidigt hittat en egen stil som håller år efter år. Detsamma gäller hennes hår – med blonda slingor får hon det perfekta resultatet som passar både på businessmötet och megapartyt.


Vilken blondin är du? Gör testet på Trulyblond.se!


Hela artikeln är ett samarbete med Garnier Truly Blond.

Skribent
Redaktionen