Friday Inspo - Lisa

Friday Inspo - Lisa

I veckans Friday Inspo vår vi ta del av en lugn men samtidigt händelserik helg. En perfekt helg för att ladda batterierna efter en hektisk vecka. Lisa älskar dessutom mat och pratar mycket om att njuta av något riktigt gott. Läs vidare och inspireras! Profile - 7

I veckans Friday Inspo möter vi underbara @thelisalarsson och får ta del av vad hon anser vara en perfekt helg. Det blir mycket härligt häng med familjen och massa god mat. Något som inspirerar oss lite extra är Lisa som alltid är sig själv och står för så mycket bra saker. En tjej med så mycket härlig energi!

Läs vidare och inspireras av vad du kan ta med dig till din helg!

Hej Lisa, du bloggar under @thelisalarsson här hos oss på Nouw, vad får vi ta del av i din blogg?
Det stämmer bra det! I min blogg får man följa mig och min familj för det mesta och just nu vardagen där jag är föräldraledig. Är gift och har tre barn (trodde jag inte för några år sedan haha!!). Vi har även nyligen flyttat in i vårt nybyggda hus så en del inredning kommer upp. Jag älskar ju mat också då va, så ett och annat recept hittar du hos mig. Mina recept brukar nu för tiden vara väldigt uppskattade av föräldrar haha! Det ska vara snabbt, enkelt men framförallt GOTT! Jag har även börjat rikta mig mycket mot att bygga självförtroende och självkänsla och försöker därför hålla mig borta från exempelvis kroppshets. Livet är för kort för att må dåligt över sin kropp!Det är fredag och helgen står runt hörnet. Hur ser din perfekta helg ut?
Den perfekta helgen för mig är att inte ha något inbokat. Spontangrejer är absolut välkomna, men vardagen är så hektisk ändå med barn så ibland är det så mysigt att bara pilla hemma och göra det där man inte hunnit med. Den perfekta helgen ser ut som så att min man är ledig hela helgen och att vi gör en riktig gofrulle med croissants med Nutella eller pannkakor. Vem kan motstå nybakade croissanter liksom?! Eller varför inte amerikanska pannkakor med stekt banan, bacon och sirap? Receptet hittar ni HÄR. Ett STORT plus är om barnen är snälla vid matbordet så man iallafall kan kan njuta några minuter av varmt kaffe, men det är mest att önsketänka haha! En promenad i solen slår inte heller fel och att kvällarna sedan går åt till god mat och chill i soffan. Just nu ser vi serien ”World on fire” som finns på SVT, så bra!! Innan det såg vi ”Filip och Mona”. Ni måste bara se!!! William Spetz in my heart!Vad ska du hitta på nu till helgen?
Denna helg är fullproppad med en massa roliga saker! Först har vi såklart FREDAGSMYS, väldigt viktig tradition. Mest för Espen. Han frågar redan på måndagen vilken dag det är och när han får äta godis igen. VARJE måndag. Imorgon, lördag, händer dock det viktigaste. Vi ska fira vår förstfödde. Vår Espen fyller 4 år. Han har önskat sig ett kalas för våra familjer med Monstertruck-tema. Alltså dessa monstertruckar…. Det tar aldrig slut. Han är riktigt biltokig så det kan hända att vi köpt en radiostyrd sådan som typ är lika stor som han själv, men vad gör man inte för sina kids? Så det ska styras kalas med Monstertruck-tårta och hela baletten.Söndagar är ju lite heliga, iallafall hos oss. Den brukar spenderas med ännu en gofrulle och massa bus med barnen, när pappa är hemma går det vilt till. Vi hänger oftast dagen hemma mixat med lite ärenden. Sebastian och Espen kanske åker på en fotbollsmatch eller liknande. Under tiden brukar jag passa på att ta lite egentid medan tjejerna sover. Bloggar, ser en film osv. Ser ju alltid samma filmer om och om igen och min man blir tokig på mig, men så nice att ha en film på i bakgrunden som man kan innan och utantill! Min är Jurassic World. Mmmm det trodde ni inte va?? På söndagar blir det oftast nån god take away. Det får man unna sig ofta tycker jag, speciellt om man har småbarn!Ni kan läsa Lisas blogg HÄR för att hålla er uppdaterade med inlägg från helgens mysiga planer!

Writer
Moa Edlund