Fredagssnack med Felicia Aveklew

Denna fredag har vi intervjuat Nouws nya toppbloggare Felicia Aveklew. Hon berättar om hur hon blev så duktig på smink, vad det hemliga receptet till en lyckad youtube-kanal är och att hon är glad över att vara en del av Nouw familjen. Välkommen hit! Profile -

Hej Felicia, välkommen till Nouw! Hur mår du?
Hej Elin! Tack för att jag har fått tagit del av er stora familj! Jag mår bara bra tack, hur mår du själv?

Jag mår bra tack, det är ju trotsallt fredag. Men berätta lite kort om dig själv!

Jag är en 18 årig tjej från Skåne. Älskar smink, mode och socialamedier. Jag är en oerhört social person som alltid försöker få andra på bra humör. Är starkt beroende av kaffe och doftljus.

Du har en youtube-kanal med över 26 000 följare, hur blev den så stor? Vad är det hemliga receptet?

Eftersom jag har en del följare på olika socialamedier så är det lätt för mig att marknadsföra mina olika kanaler och att få fler följare. Den stora hemligheten till en stor kanal är att du känner dig bekväm framför kameran och att du laddar upp nytt material regelbundet så att dina följare inte blir uttråkade.

Hur har du blivit så duktig på smink?

För och främst så måste jag tacka så mycket! Mitt tips till alla som vill lära sig mer om smink är att kolla mycket på olika ”makeup tutorials” på youtube. Jag lär mig hela tiden nya tipps och tricks när jag kollar på sådana videos som hjälper mig att förbättra mina smink-skills.


Härligt, då vet jag exakt vad jag ska göra ikväll - hänga framför youtube! Vad gör du helst en fredagskväll?

Sitter hemma framför en film med en stor skål popcorn och trevligt sällskap. Jag föredrar en mysig hemmakväll framför en utekväll på klubben. Jag tycker självklart att det behövs variation för att det inte ska bli för enformigt.

Beskriv din största passion.

SMINK! Jag har så mycket smink så jag inte behöver köpa något mer för att klara mig livet ut. Jag älskar att måla och har alltid gjort. Istället för att måla på en duk eller ett papper så målar jag mitt ansikte. Jag tycker att smink är konst och jag älskar att se hur olika människor uttrycker sin personliga stil genom smink.

Tillsist, hur känns det att vara på Nouw?

Det känns underbart! Det är så roligt att äntligen få vara igång med bloggande åter igen och speciellt när jag får sådan bra respons av både vänner och okända människor som jag aldrig har pratat med förut. Jag älskar att uttrycka mina åsikter och tankar i text och speciellt att dela med mig av det jag tycker och känner till omvärlden.

8 snabba: Vad väljer du?

Summerburst eller Way Out West?
- Summerburst! Fast än jag aldrig har varit på festival så tycker jag från min syn på det hela att summerburst verkar vara THE SHIT!

Instagram eller youtube?

London eller Barcelona?

Salt eller surt?
- Jag är inte ett stort fan av sura saker, så jag säljer salt.

Klackar eller sneakers?
- Ett par snygga heals kan vara såååå snyggt, men personligen väljer jag nog sneakers.

Råbiff eller köttbullar?
- Köttbullar med potatis, brunsås, ättiksgurka och morötter, MUMS!

Flirtig eller svårflörtad?
- Jag är väldigt flirtig när jag är singel, men i ett förhållande som jag är i nu så är jag 100% trogen!

Felicias blogg: @feliciaaveklew