Fredagsprofilerna: Natasha & Devin

Om det var några som skulle starta ett bikinimärke så var det bästa vännerna Natasha och Devin. De reser jorden runt, driver Instagramkonton med miljontals följare och är två otroligt välkända profiler. Nu släpper de en kollektion med Bik Bok och Nouw har fått chansen att träffa dem. Läs intervjun nedan! Profile - 16

Hej Natasha & Devin, välkomna till Stockholm! Hur känns det att vara här?
Tack så mycket! Det känns helt otroligt och solen skiner. Vi stannar tyvärr bara i 24 h men vi ska njuta av dagen ändå. Det är en dröm att få göra denna Bik Bok Tour här i Skandinavien, ni är världens snällaste och gladaste människor.

Jag tror att ni tog med er solen, haha. Vad kan vi förvänta oss av er kollektion med Bik Bok?
Det har vart helt fantastiskt att jobba med Bik Bok, vi har gjort det under det senaste året. Vi gjorde en sommarkollektion med dem i somras men nu har vi fått göra vår helt egna kollektion. Bik Bok gav oss fria händer och vi fick göra vad vi ville. Vår kollektion är fylld med roliga prints, off shoulder toppar och cover ups.

Vilka är era favoriter ifrån kollektionen?
Devins favorit: Röda bikinin med matchande underdel.
Tash favorit: Off Shoulder bikinisarna.

Har vi någon stor bikini-trend som vi kan vänta oss?
Metallics, prints och off shoulder helt klart.

Vad har vart det roligaste med att göra en kollektion med Bik Bok?
Helt klart att se bikinisarna i affären. Vårt egna bikinimärke, Monday Swimwear, finns bara online så detta blir lite annorlunda. Nu åker vi runt i Skandinavien och besöker olika Bik Bok affärer. Det är väldig kul att träffa alla snälla tjejer!

Ni har ert egna märke ”Monday Swimwear”, vart kom idén från?
Om någon skulle starta ett bikinimärke så var det vi. Vi har rest väldigt mycket de senaste 5 åren och vi hittade lite vi gillade i alla bikinisar, men det fanns inte många som hade allt. Vi har skapat bikinikollektioner som passar alla, det finns allt ifrån S till XL i storlek och vi har väldigt klassiska bikinisar.

Hur hittade ni två varandra?
Vi träffades på Hawaii genom gemensamma vänner och bestämde oss för att åka till Kalifornien och flytta ihop. Nu är vi bästa vänner, sambos och gör allt tillsammans!

Vad är nyckeln till att bli framgångsrik på sociala medier?
Grundnyckeln är att vara väldigt passionerad i det man gör. Som du kanske vet har vi ingen manager eller liknande, utan vi har från dag ett gjort allt själva. Så var sann mot dig själv och jobba hårt.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för er?
Alla våra dagar ser olika ut. De senaste dagarna har vi rest mellan London, Oslo, Norge, Finland och Stockholm. Vi reser otroligt mycket, svarar på mycket mail och jobbar med content till våra kanaler. Vi har även ett väldigt fint hem tillsammans i LA, som vi bor i när vi är hemma.

Hur är det att ha ett företag ihop med sin bästa vän?
Det är väldigt positivt för oss då vi nästan ser oss som samma person. Allt som är ditt är mitt brukar vi säga. Vi har aldrig haft ett stort bråk och anledningen till det är för att vi verkligen gör det vi älskar och har en öppen relation till varandra.

Vad är det bästa med att resa jorden runt?
Det är helt fantastiskt att vi har möjligheten att resa så mycket som vi gör. Att se olika kulturer, träffa människor och se alla världens vackra platser.

Och baksidan?
De tidiga morgonflygen och jetlaggen.

Ni tränar och reser väldigt mycket. Vad är ert bästa tips för att hålla igång träningen när man är utomlands?
Grundnyckeln är att tvinga sig iväg till gymmet. Ofta har hotellen ett gym som man kan besöka. Sedan borde man inte träna lika mycket som vanligt när man är på semester. Men man kan träna under en palm, springa i området och yoga på stranden.

För många lever ni definitionen av ett drömliv. Hur gör man för att ta sig ut i världen?
För det första, om du verkligen vill något så kan du göra det. Det kommer att krävas riktigt hårt arbete och långa dagar. Om du inte är tillräckligt passionerad av ditt arbete så kommer det inte att funka. Du kommer att vara tvungen att följa ditt egna schema och jobba sena kvällar. Men det kommer att vara värt det i slutändan.

Ni ser alltid väldigt fräscha ut. Vad är era hemliga knep?
Vårt bästa tips är utan tvekan att återfukta sin kropp. Utöver det använder vi mycket serum och oavsett vad så sover vi 8 timmar per natt. Ta hand om er hy och er kropp!

Tre snabba frågor
Bästa resemålet?
Bora Bora.

Vad gör ni en lördagskväll?
Kollar på Netflix och dricker vin.

Vad gör ni om tio år?
Har familj och bor i Italien.

Ni hittar Natasha Oakleys Instagram här & Devin Brugmans Instagram här! Bilderna ovan är tjejerna med deras nya bikinis ifrån Bik Bok.