Fredagsprofilen: Penny Parnevik

Medan Stockholm bjöd på strålande sol mötte vi upp fantastiska Penny Parnevik för en exklusiv intervju. Vi pratade om allt mellan den perfekta dejten, nya säsongen av Parneviks och mac n cheese. Profile - 10

Hej Penny! Hur mår du idag?
- Hej Sanna! Jag mår jättebra!

Vem är Penny?
- Jag är väldigt positiv, sprider härlig energi och någon som bara vill ha ett roligt liv. Jag äter vad jag vill när jag vill och gör vad jag vill när jag vill!

Hur känns det med nya säsongen av Parneviks?
- Lite nervöst inför den här nya säsongen, bara på grund av att det är 100% Parneviks. Alltså inga gäster och det är lite läskigt, men jag hoppas att det svenska folket ska tycka om det. Vi är väldigt mycket oss själva i den här säsongen, mer än vad vi någonsin varit förut. Den stora skillnaden är att när vi hade gäster så var man alltid i en roll där man gick undan om vi bråkade, som alla skulle göra. Men eftersom att det denna gång inte finns några gäster är så kommer ni att få se ALLT. Vi är väldigt vana vid vårt kamerateam vilket gör att det verkligen inte finns några stängda dörrar. Jag tror att det kommer finnas mycket igenkänning!

Vilken roll har du i familjen?
- Min roll har förändrats eftersom att jag blivit äldre. Men jag är den glada, härliga som verkligen är nära alla i vår familj. Den stora skillnaden är att jag kommit in i vuxenlivet och nu är på samma nivå som mina föräldrar, vilket gör att jag förstår hur de tänker. Att jag exempelvis går in i en "mamma-roll" till Phoenix eftersom att han fortfarande är tonåring. Vilket såklart gör att det blir mycket tjafs när vi försöker hitta vår roll i vuxenlivet och inte bara som en i familjen.

Du har podden Pillow Talk tillsammans med din syster Peg, vad pratar ni om där?
- Från början skulle podden handla om kärlek och tjejsnack. Men det utvecklades till viktiga samtalsämnen om politik och girlpower. Kärlekspratet finns fortfarande kvar, men det är mer som en inblick i våra huvuden! Sen är det väldigt lyxigt att få jobba med sin syster, jag får ju en timmes kvalitetstid med henne varje vecka. Självklart blir vi osams också, men det löser vi alltid för podden måste ju ut varesig vi har bråkat eller inte.

Hur är det att vara officiell?
- Eftersom att vi bor i USA känner vi bara av det när vi är på besök i Stockholm. Då blir det lite som en chock när man sitter på en restaurang och någon glor på en. Men det är verkligen positivt att kunna ha en plattform där man kan driva sina åsikter och göra skillnad. Sen får jag hatkommentarer ibland, men jag kunde faktiskt inte bry mig mindre!

Hur ser ditt liv ut om 10 år?
- Jag är gift, har många barn och lever lyckligt. Jag vill vara nära min familj så att alla umgås på familjemiddagar. Gärna mycket resor!

Snabba:
Favoritmaträtt
- Mac n Cheese!

Ditt bästa sommarminne
- Jag har två! Först, spela fotboll med kusinerna medan vi har en stor middag på bryggan med nära och kära. Det andra är på min pojkväns landställe, när hela min familj åkte dit och åt en magisk middag!

Vad beställer du att dricka en utekväll?
- Öl!

Beskriv den perfekta dejten
- Hemma, i myskläder, lagar en god middag ihop och tittar på en härlig film i soffan.

Din favoritfilm
- The Notebook!

Tack Penny för en magisk intervju! Här hittar ni Pennys blogg!