Fredagsprofilen: Natasha & Devin

Fredagsprofilen: Natasha & Devin

Om det var noen som skulle starte ett bikinimerke så var det bestevenninnene Natasha og Devin. De reiser verden rundt, driver Instagram-konto med millioner av følgere og er to utrulig kjente profiler. Nå slipper de en samling med Bik Bok og Nouw har grepet sjansen til å møte dem. Les intervjuet her! Profile - 1

Hei Natasha & Devin, velkommen til Stockholm! Hvordan kjennes det å være her?

Tusen takk! Det kjennes helt utrolig og solen skinner. Vi skal dessverre bare være her i 24t, men vi skal nyte dagen likevel. Det er en drøm å få gjøre en Bik Bok Tour her i Skandinavia, dere er virkelig verdens snilleste og gladeste mennesker.

Jeg tror at dere tok med dere solen, haha. Hva kan vi forvente oss av kolleksjonen deres med Bik Bok?

Det har vært helt fantastisk å jobbe med Bik Bok slik vi har gjort i løpet av dette året. Vi gjorde en sommerkolleksjon med dem i sommer, men nå har vi fått gjøre vår helt egen kolleksjon. Bik Bok ga oss frie tøyler og vi fikk gjøre akkurat hva vi ville. Kolleksjonen vår er fylt med morsomme prints, off shoulder topper og cover ups.

Hvilke er deres favoritter fra kolleksjonen?

Devins favoritt: Rød bikini med matchende underdel.

Tash favoritt: Off shoulder bikini.

Har vi en stor bikini-trend som vi kan vente oss?

Metallisk, print og off shoulder. Helt klart!

Hva er det gøyeste med å gjøre en kolleksjon med Bik Bok?

Helt klart å se bikiniene i butikken. Vårt eget merke, Monday Swimwear, finnes bare online så dette blir derfor noe annerledes. Nå reiser vi rundt i Skandinavia og besøker ulike Bik Bok butikker, og det er veldig morsomt å få treffe alle de fine jentene!

Dere har deres egent merke "Monday Swimwear", hvor kom idéen fra?

Hvis noen skulle starte ett bikinimerke så var det oss. Vi har reist veldig mye de siste 5 årene og vi har funnet noe vi liker i alle bikinier, men det var ikke mange som hadde alt. Derfor skapte vi en bikinikolleksjon som passer alle, hvor det er størrelser fra S til XL med et veldig klassisk design.

Hvordan fant dere hverandre?

Vi møttes i Australia gjennom felles venner, og bestemte oss for å dra til California og flytte sammen. Nå er vi bestevenner, samboere og vi gjør alt sammen!

Hva er nøkkelen for å bli framgangsrik på sosiale medier?

Den grunnleggende nøkkelen er å være veldig lidenskapelig i det du gjør. Som du kanskje vet, har vi ingen manager eller lignende, men vi har gjort alt selv fra dag én. Vær tro mot deg selv og jobb hardt.

Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut for dere?

Alle dagene våres er ulike. De siste dagene har vi reist mellom London, Oslo, Finland og Stockholm. Vi reiser utrolig mye, svarer mye på mail og jobber med innhold til våre ulike kanaler. Vi har også ett veldig fint hjem sammen i LA, som vi bor i når vi er hjemme.

Hvordan er det å drive en bedrift sammen med sin beste venn?

Det er veldig positivt for oss, siden vi ser på oss som samme person. "Alt som er ditt er mitt" bruker vi å si. Vi har aldri hatt store krangler og grunnen til det er at vi virkelig elsker det vi driver på med og har ett veldig åpent forhold til hverandre.

Hva er det beste med å reise jorden rundt?

Det er helt fantastisk å ha muligheten til å reise så mye som vi gjør. Å se ulike kulturer, treffe ulike mennesker og se verdens vakreste plasser.

Og baksiden?

De tidlige morgenflyene og jetlaggen.

Dere trener og reiser veldig mye. Hva er det beste tipset deres for å holde i gang treningen når man er utenlands?

Den grunnleggende nøkkelen er bare å tvinge seg selv til treningsstudioet. Ofte har hotell ett treningsrom som man kan besøke. Det skal sies at vi ikke trener like mye når vi er på ferie, men man kan trene under en palme, løpe i nærområdet eller gjøre yoga på stranden.

For mange lever dere definisjonen av ett drømmeliv. Hvordan kommer man seg ut i verden?

For det første, hvis du virkelig vil noe så kan du gjøre det. Det kommer til å kreve veldig hardt arbeid og lange dager. Om du ikke er lidenskapelig vil ikke arbeidet fungere i det lange løp. Du kommer til å være tvungen til å følge ditt eget skjema og jobbe sene kvelder, men til syvende og sist vil det være verdt arbeidet.

Dere ser alltid veldig freshe ut. Hva er hemmeligheten?

Vårt beste tips er å tilføre fuktighet til kroppen. I tillegg bruker vi mye serum, og uansett hva så må vi sove 8 timer hver natt. Ta vare på huden og kroppen din!

Tre kjappe spørsmål:

Beste reisemål:

Bora Bora

Hva gjør dere en lørdagskveld?

Ser på Netflix og drikker vin

Hva gjør dere om to år?

Har familie og bor i Italia

Dere finner Natasha Oakleys Instagram her & Devin Brugmans Instagram her! Bildene over er jentene med deres nye bikinier fra Bik Bok.


Oversatt artikkel: @karolinesmadal