Fredagsprofilen: Ellinor Löfgren

Varje fredag intervjuar vi stora profiler och denna vecka har vi fått en exklusiv intervju med Ellinor Löfgren. Här berättar hon om sina stora stilikoner, lyxiga planer för helgen och även om sin hemliga pojkvän "P". Profile -

Hej Ellinor, hur mår du? Hur ser dina planer ut för kvällen?
Jag mår jättebra! Känner mig pigg och sprudlande för att jag fick in en bra kampanj imorse. Kvällen kanske du har bättre koll på än mig hehe?… För de som inte vet det så fyllde jag 21 förra veckan, och det ska firas lite smått med bubbel och tjitt tjatt i Stockholms dimman.

Exakt sådär har jag föreställt mig kvällen haha! Men du, en lördag i Stockholm, hur spenderar man den på bästa sätt?
Jag skulle vilja testa på Brasserie Godot någon lördag. Deras drinkar är utsedda till Stockholms bästa, så dem har jag såklart smakat på. Men tydligen ska maten vara lika fantastisk den. Middagarna ska tydligen övergå till dans i baren. Sådanna hak älskar jag. Precis som bakfickan av Papas. ABBA dånar ur högtalarna, sedan tar man sig en sväng förbi Nosh and Chow som drar igång med sitt nya koncept om en vecka. Gud, för mig är verkligen lördagar förknippat med god mat och dryck. Oavsett om det är till lunchen eller middagen.

Hur klär du dig för en utekväll i oktober?
Kavaj med ett djupt v-ringat linne under, då håller man sig varm även utan kappan.

Jag tror ingen har missat att du har träffat mannen i ditt liv, grattis! Hur känns det att vara sambo?
Hehe, är det så? Men jo, det är ju fantastiskt även om det kanske låter naivt när jag skriver ut det i min unga ålder. Sambolivet är en ständig läran om att förhålla sig till någon annan kan jag tycka. Och jag uppskattar att få ha det så. Ju fler sidor jag får se av honom, desto mer säker blir jag på vår framtid tillsammans.

Hur vet man att man träffat den rätta?
Som jag skrev i något blogginlägg, med andra har framtiden alltid känts så långt bort medan med P så är den precis runt hörnet. Tanken om att vi ska leva hela våra liv ihop har alltid varit helt naturlig och funnits där sedan start. Vårt förhållande är inte okontrollerat och alla känslor känns inte gånger tusen, utan det är stabilt (även när vi bråkar).

Den hemliga pojkvännen "P"...

Till något helt annat, du har fått jobb i Danmark - berätta mer!
Jaa det har jag!! Jag har hand om en del av marknadsföringen på ett danskt smyckesföretag som heter hvisk (ja med litet H). Det är på distans men jag kommer att åka ner till deras huvudkontor i Köpenhamn emellanåt. Min roll är att få hvisk att expandera på den svenska marknaden. Bolaget växer hela tiden, så det är jättekul att få vara en del av en sån resa.

Skulle du kunna säga att det var något specifikt som fick dig att lyckas inom blogg/media-världen?
Jag visar mig mänsklig och jag gillar att träffa nya människor. Dessutom är jag väl en kameleont som passar in i de flesta sammanhang och tillställningar.

Ge oss din största stilikon!
Jag har nog egentligen ingen. Däremot följer jag ett tjugotal danska tjejer på Instagram. Danskor kan det där med kläder!

För att höja fredagsstämningen (om möjligt) ännu mer, vilken är din favoritlåt just nu?
Förra fredagen var det "Alive" med Madden men jag har redan spelat sönder den och inte hittat någon ny.

En sista fråga, om du fick 50 000 kronor att spendera idag, vad hade du lagt pengarna på?
Hm, en present till min pojkvän och en fåtölj. Eller nej jag kan inte vara så tråkig i mitt svar. Kanske YSL's senaste väska.

Tack Ellinor för denna intervju och för att vi alla fått lära känna dig ännu bättre!

Ellinors blogg hittar ni här!