Fredagsprofilen: Elin Skoglund

Fredagsprofilen: Elin Skoglund

Fredagsprofilen den här veckan är vår alldeles egen Elin Skoglund. Vi pratar om allt från att analysera kärlek till att sitta på en fönsterkarm i Toscana och dricka vin. Profile - 17

Hej Elin, vad har du för planer i helgen?
- Hej härliga Sanna. I helgen ska jag göra massa mysiga saker. Min bästis har bokat upp mig hela lördagen för att köra pre-födelsedagsfirande för mig. På söndag åker jag till Åre också för att åka skidor i ett par dagar.

Hur ser en vanlig dag ut i ditt liv?
- Mina dagar är väldigt olika från dag till dag. Igår sprang jag runt på diverse olika events hela dagen. Den främsta anledningen till att man går på events är för att nätverka och träffa nya människor. Vi alla kan hjälpa varandra framåt.

I din blogg får vi läsa mycket om känslor och kärlek, vad har du för relation till kärlek?
- Kärlek är mitt absoluta favoritämne att analysera, skriva och prata om. Det gör mig inspirerad. Jag är ju en romantiker så jag tycker kärlek är meningen med livet på många sätt.

Vad har du för tips till alla nyblivna singlar därute?
- Jag har så otroligt mycket tips som jag skrivit om på min blogg. Men kort och gott, njut av singellivet - det är inte ofta man är singel. Kanske är detta sista gången du är det. Kanske inte. Men bara känslan av att vara fri och att man kan göra exakt vad man vill är helt underbart. När man är singel måste man hela tiden jobba på att ha rätt inställning, vänd det negativa mot det positiva.

Om du hade fått välja ett annat yrke för en dag, vad hade du valt att jobba med då?
- Hade velat bli skådis! Helt klart. Drömt om att bli det sedan jag var liten.

Hur ser ditt liv ut om 10 år?
- Har en charmig vingård i Toscana, mitt hus ser ut som ett slott i miniatyrform, dricker rödvin i fönsterkarmen samtidigt som jag ser solen gå ner, mina barn springer runt och leker där nere bland fälten och så är allt bara perfekt. Harmoniskt. Lugnt. Ja, nått sånt ser jag framför mig? Romantikern är tillbaks haha.

5 snabba om helgen

Det första jag gör på en fredag när jag kommer hem från jobbet… Tar en dusch, sätter på härlig musik, dricker ett glas bubbel, sminkar om mig och fixar iordning en middag. Sedan kommer lite vänner hem till mig.

Såhär laddar jag upp på bästa sätt inför en utekväll… Den viktigaste regeln är att det ska vara spontant.

Det är lördagsförmiddag och jag befinner mig… på Mellqvist (ett café i Stockholm) och äter frukost.

Min bakismat varje söndag är… Tacos eller någon krämig pasta från haket nedanför mig.

Mina söndagsrutiner för att ladda upp inför en ny vecka är… att storstäda lägenheten, duscha, ha ansiktsmask och prata av mig med en kompis.


Här hittar du Elins blogg!