Fredagsprofilen: Bianca Ingrosso

Fredagsprofilen: Bianca Ingrosso

Hon är just nu aktuell i tv-serien Wahlgrens värld, tidigare deltagit i Let's Dance och driver en utav Sveriges största bloggar. I denna intervju får vi reda på hur hon hanterar sitt distansförhållande, hur det var att ha ett filmteam efter sig hela sommaren och vad hon ska göra i helgen. Vi välkomnar Bianca Ingrosso! Profile - 24

Du driver även en väldigt framgångsrik och fin blogg, är bloggandet något du vill fortsätta med?
Jag älskar att blogga och även läsa bloggar. Jag tycker det är superkul med den fina kontakten jag har med mina följare, ta bilder & blogga överlag. Men min dröm är ju inte att blogga hela livet. Jag vill jobba med musik och den stora drömmen är att driva ett eget skivbolag eller jobba inom mode samt TV, hade varit sjukt kul att jobba som programledare. Det finns mycket jag vill göra men jag vill framför allt jobba med folk och ibland kan bloggande bli lite ensamt tyvärr. Men kommer nog alltid ha bloggen även fast jag kanske byter spår med min heltidsyrke.

Är det något beslut du tagit i din karriär, som sedan visat sig vara livsomvälvande?
När jag tackade ja till Let´s Dance så vände det verkligen mitt liv upp och ner till det bättre. Jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv som jag var då och lärde känna mig själv otroligt mycket under den tiden vilket har hjälpt mig på många personliga plan efteråt. Men måste även säga att mitt byta till Tourn har även gett min blogg & företag en ny kick och vi jobbar så bra tillsammans.

Det låter helt fantastiskt! Men nu till kärlek. Du har ett distansförhållande, hur får man det att fungera?
Jag tror att A & O är att absolut I N T E vara svartsjuk. Varken jag och Phillipe är svartsjuka personer och eftersom att vi är inne i detta förhållande för livet så litar vi på varandra till 100%. Sen att konstant prata med varandra och hålla spänningen vid liv. Vi pratar extremt mycket i telefon och kan självklart känna saknaden men uppskattar ändå den tiden vi får utan varandra för att fokusera på oss själva och sedan umgås som bara den när vi väl ses. Viktigt tror jag också är att försöka att hitta spännande och nya sätt att hålla gnistan vid liv även när man är ifrån varandra, det är väl också lite A & O ;-)

Du pratar ofta om att familjen är allt för dig, hur fick du så tight relation med din familj?
Vi har varit med om otroligt mycket ups and downs i vår familj. Stora & intensiva bråk, vi har tagit sönder varandra men vi har alltid kommit tillbaka och byggt upp oss tillsammans som en familj och blivit extremt starka och nära av det. Och eftersom att mina föräldrar hade en väääääldigt lång och jobbig skilsmässa så drog vi syskon oss till varandra och har lite uppfostrat varandra då vi har gått igenom exakt samma sak allihop. Vi har alltid funnits där 24/7 + att vi även är bästa vänner med våra respektive pojkvänner/flickvänner samt kompisar, så vi är nära med varandras vänner & partners. Vi är bara bästa bästa vänner som alltid finns där för varandra och älskar att umgås.

Vad gör Bianca Ingrosso om 10 år?
Åh det där har jag allt klart och planerat sedan måååånga år tillbaka haha! Om 10 år är jag 31 år gammal, då har jag förhoppningsvis 2 barn och är gift, bor i en stor vit villa där allt är organiserat och fantastiskt snyggt jävla inrett, har 2 hundar, jobbar på ett skivbolag och jobbar intensivt och nära med artister, bloggar på och reser världen runt :-) Det lät väl helt ok?!
6 snabba:

Det första jag gör när jag kommer hem från jobbet på fredagar är att… jag kommer ju aldrig direkt hem ifrån ett jobb då jag jobbar ifrån datorn. Men har jag kommit hem ifrån en plåtning, inspelning, möte etc. så sätter jag direkt på mig mjukbyxor och lägger mig i soffan och kollar TV, Iphone och datorn samtidigt, love that shit. Småäter och bara rå-chillar.

Detta dricker jag helst till maten… endast vatten, både med och utan bubblor.

Så klär jag mig för en middag på stan… oj den var svår. Beror helt på om jag är svullen eller inte. Men det blir väl byxor, någon snygg topp och en matchande jacka med KLACKAR! Måste alltid ha klackar om jag ska känna mig riktigt fin.

En lördagskväll klockan 23:00 hittar ni mig… i soffan. Fan vad tråkig jag låter men jag är verkligen en hemmatjej som sällan går ut nu för tiden. Hänger mest hemma på helgerna. Är jag i London som jag är ofta så hittar ni då dock mig på någon grym restaurang med min pojkvän. Ja vi äter sent på kvällarna haha.

För mig betyder söndagar… känns nästan som att alla dagar i veckan är söndagar för mig. Men söndagar för mig betyder fokus på mat, antingen en stor frukost, brunch eller lång lunch eller middag inne i stan med vänner eller familj. Annars så betyder det självklart mat lagad hemma av mina bröder eller färdigköpt framför soffan med en film på, fan vad sugen jag blev på det nu. 

Om jag fick 50 000 kr att spendera idag hade jag köpt… en Louis Vuitton-väska, en Balenciaga-väska, en Givenchy-väska & smink :-) Vet inte exakt vad alla väskor heter men har visat dem nyss på bloggen.