Fredagsprofil: Elin Skoglund

Fredagsprofilen denne uken er vår helt egne Elin Skoglund. Vi snakker om alt fra å analysere kjærlighet til å sitte i en vinduskarm i Toscana og drikke vin. Profile - 1

Hei Elin, hvilke planer har du for helgen?
- Hei, herlige Sanna. I helgen skal jeg gjøre mye koselig. Min bestevenn har booket meg hele lørdag for å feire bursdagen min på forskudd. På søndag reiser jeg til Åre for å stå på ski i noen dager.

Hvordan ser en vanlig dag i ditt liv ut?
- Mine dager er veldig ulike fra dag til dag. I går sprang jeg rundt på forskjellige events hele dagen. Den største grunnen til at man drar på slike events er for å nettverke og treffe nye mennesker, vi kan alle hjelpe hverandre fremover.

På bloggen din skriver du mye om følelser og kjærlighet, hvilket forhold har du selv til kjærlighet?
- Kjærlighet er absolutt mitt favoritt-tema å analysere, skrive og prate om. Det gjør meg inspirert. Jeg er en romantiker, så jeg synes at kjærlighet er meningen med livet på mange måter.

Hvilke tips har du til alle single der ute?
-Jeg har utrolig mange tips som jeg har delt på bloggen. Men kort og godt, nyt det å være singel - det er ikke så ofte at man er singel. Kanskje dette er siste gangen du er det. Kanskje ikke. Men bare følelsen av å være fri og at man kan gjøre akkurat det man vil er helt fantastisk. Når man er singel må man hele tiden jobbe med å ha rett innstillingen, vend det negative mot det positive.

Om du hadde hatt ett annet yrke for en dag, hva hadde du valgt å jobbe med?
- Da ville jeg ha blitt skuespiller! Helt klart. Jeg har drømt om å bli det siden jeg var liten.

Hvordan ser livet ditt ut om 10 år?
- Da har jeg en sjarmerende vingård i Toscana, huset mitt ser ut som et slott i miniatyrform, jeg drikker rødvin i vinduskarmen samtidig som jeg ser på solnedgangen og barna mine springer rundt og leker nede blant engene, så er alt helt perfekt. Herlig. Ja, det er vel noe slikt jeg ser for meg. Romantikeren er tilbake haha.

5 raske om helgen

Det første jeg gjør på en fredag når jeg kommer hjem fra jobben... Tar en dusj, setter på herlig musikk, drikker et glass med bobler, sminker meg og lager middag. Senere inviterer jeg noen venner på besøk til meg.

Slik ladder jeg opp på beste vis innen en kveld på byen... Den viktigste regelen er at det skal være spontant.

Det er lørdagsformiddag og jeg befinner meg... på Mellqvist (en café i Stockholm) og spiser frokost.

Min hangover-mat hver søndag er... Taco eller en kremet pasta.

Mine søndagsrutiner for å ladde opp til en ny uke er... å vaske ordentlig i leiligheten, dusje, ta ansiktsmaske og snakke ut sammen med en venn.