FOTOSNAKK MED LINN SELJESET

Trenger du fototips til bloggbildene dine? Vi har snakket med Linn Seljeset og fått hennes beste tips når det kommer til kamera, redigering og favorittsted å ta antrekksbilder. Klikk deg inn for å lese mer! Blogging tips -

Hei Linn, hvilket kamera bruker du til bildene på bloggen?
Jeg bruker Canon 6d Mark II med Canon EF 85mm f/1.8 objektiv! Jeg er veldig fornøyd med dette kameraet, det gir veldig skarpe og fine bilder og er ikke minst lett å forstå for ikke-fotografer.

Redigerer du bildene dine på mobil eller pc - og hvilke redigeringsprogrammer?
Jeg redigerer alle bilder til blogg i Photoshop, og alle mobilbilder i Inshot-appen! Jeg har brukt litt forskjellig opp igjennom tidene på mobilbilder men har den siste tiden kun brukt inshot da den er så enkel og grei.

Får du noen til å ta bildene av deg eller tar du de selv?
Jeg har alltid noen som tar bilder! Jeg husker waaaay back når jeg begynte å blogge så brukte jeg selvutløser ute i nabolaget, og jeg vil aller helst ikke tilbake igjen til det, ha ha! Det er litt småkleint å tenke tilbake på.. Nå har jeg endel venner som også blogger, og da er det enkelt å møtes opp etter jobb for å få tatt litt bilder av hverandre. Eneste unntak er hvis jeg tar bilder hjemme og er alene, da tyr jeg iblant til selvutløser men jeg trives bedre med at noen andre tar bildene slik at de kan følge med på om resultatet blir som ønskelig.

Har du et favorittsted å ta bilder?
Jeg er veldig glad i antrekksbilder opp mot fine bygninger! Jeg tar som regel antrekksbilder på Grunerløkka, der er det mange fine vegger i fine farger.

Til slutt, har du et smart fototips til oss på lur?
Mitt beste fototips er naturlig fint lys! Det finnes ikke noe verre enn å prøve å redigere seg frem til fint og skarpt lys.

Besøk bloggen til Linn: www.nouw.com/fashionjunkiie